Zapomenuté heslo

Rvačky

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
13.
18:19 | 31.července 2009
Ty jo,dávám si práci,abych nezapomě na žádnou důležitou rvačku a je to k ničemu,kdyš mi nevěříte a přitom je to všechno pravda.
12.
18:17 | 31.července 2009
No tak mi to nevěřte,píšu tady téměř selí životopis svých rvaček a všechno je to pravda,tak co se do mně pouštíte?
11.
18:16 | 31.července 2009
dalsi nemozna vec!!!!!
10.
18:15 | 31.července 2009
Potom v deváté třídě jsem se už tolik nerval,kdyš mi řediel každý den hrozil pasťákem a děckým domovem.Ale rval jsem se pořát,jenom jsem to měl všechno líp vychytaný,takže mi téměř na nic nepřišli.Jeden buzík co chodil do B,já jsem chodil do A,tak mně každý den řekl pár urážek,zmlátil jsem jeho o něco mladšího bratránka a jednou,kdyš jsem seděl ve městě na lavičce,tak mně chytil a vyhodil mně tz té lavičky,rozzuřil jsem se a dal jsem mu několik ran pěstí do obličeje,všechno to v pohodě tvládl,i kdyš měl rozbitej red a pár modřin na xichtě,chytil mně za ramena a hodil se mnou,že jsem po prachu a hlíně sklouzl ještě 5 metrů dál a málem jsem spadl do potoka plného pijavic a sraček z kanálu,zachytil jsem se za vyčnívající kámen a brzdil jsem o zem,co to jenom šlo,pak jsem schytal pár ran,hlavně dozad a pak mně nechal jít.Další den,co jsme se setkali na městě mně vyzval k bitce,nechtělo se mi,volal na mně přes silnici ještě srabe atd,pak jsem kámoše kterej šel kolem přesvětčil,aby na něj šel se mnou,tak jsme šli na něj,ale ostatní,co chtěli vidět férovou bitku se do něj pustili a mezitím do mně tenhle tlusťoch párkrát strčil,já jsem mu dal několik ran do obličeje,pak jsme se párkrát střetli pěstmi,potom se mno zametl o zem,schytal jsem ránu do spánku a do zad,potom jsem se postavil do bojové pozice,pustili jsme se znovu do sebe ,schytal zase několik ran,já taky a pak jsem byl odhozenej na silnici,do kaluže,kde jsem stratil prachy na autobus,tak mi musel kámoš půčit průkazku abych se dostal dom
9.
rara01 [profi hráč]
18:12 | 31.července 2009
JJ, tohle to ti fakt nevěřim...
8.
18:08 | 31.července 2009
Coljor uděluji ti titul nejvetši vymýšleč nesmyslných pohádek na Světě CONGRATULIONS
7.
18:00 | 31.července 2009
Ve třídě jsem se pak rval každou přestvábku,i v hodině,kdyš učitel nebyl ve třídě a kdyš tam byl,tak jsme po sobě aspoň šili křídy hřebíky,propisky atd,někdy z toho byl průser,ale nejvíc jsem byl na S.,kdyš jsme po sobě s jedním spolužákem jázeli židle a já jsem se té židli potom vyhl,ta mně minula,roztříštila se o stělu na třísky,jedna noha se ulomila,roztříštilo se sedátko a rozlomilo se na tři části opěradlo a ti kreténi chtěli,abych zaplatil já půlu té židle a ten,co to rozbil jen druhou půlku,přitom,kdybych se té židli nevyhl,tak by se možná nerozbila ale mně by možná i zabila,spoň dost zranila.Potom jsem kdyš kolem mně procházel tady ten šmejd,tak jsem mu vrazil do nohy kružítko v hodině,takže zase průser.Začal jsem chodit do juda,tam se mi zalíbilo to,jak někoho přes sebe přehodíte,tak jsem to provozoval i ve třídě,že jsem jednoho blbečka vyzval k bitce a jak ke mně přišel,tak jsem ho přes sebe přehodil,že měl vyraženej dech o parkety a nebyl schopen.Toho jsem začal téměř šikanovat a k tomu se ke mně přidali i další,jednou ho ale povzbudili ať se brání a snaží ze všech sil atd,tak jsem to nečekal,kdyš jsem ho šel zmlátit,chitil mně tak,že jsem nemohl nic dělat a praštil mi z hlavou o lavici,potom se mi ho podařilo zhodit na zem,začal jsem do něj kopat,pak zazvonilo a tak jsem šel na svoje místo.Potom čel občas ke mně a to jsem se s ním rval uš celkem hrubě,on byl vyšší,neš já a já jsem vyskočil,přetočil se ve vzduchu a nataženou rukou,napřaženými prsty ho zasáhl do tváře a srazil k zemi.S tím jsem se rval furt,jenom jednom jsem si vzal do třídy kuličkovku,strčil do níkuličku a před ní párátko namočené do jedu,ale asi to nemělo vyschnout,střelil jsem mu to párátko do ruky,to se mu zapíchlo pod kůži a nic se mi nestalo,aji druhej den šel do školy,i kdyš říkal,že je mu blbě.Jednou mi kdosi ze třídy při rvačce roztrhl dolní ret,že jsem tam měl ještě druhej rok jizvu,přestěhoval se tam jeden cikán a ten mně jednou v šatně při rvačce podkopl nohy a tak jsem si připadal zahanben,kdyš se všichni dívali.Potom jsem jednomu spolužákovi při rvačce jsem ho držel za krk,přikrčil jsem ho k zemi a kdaš se pokusil vstyčit,tak jsem ho kopl do obličeje,že tam měl ještě řadu dní otisklou mou podrážku.Potom jsem to jednou schytal drsně do zad od jednoho,nejsilnějšího týpka ve třídě,co udělal pěstí i díru do tabule,kdyš se netrefil do dalšího spolužáka.Před jeho pěstmi jsem raději otáčel svůj obličej a tak jsem to schytal.On taky bral jakýsik sračky na svaly.
6.
17:34 | 31.července 2009
V autobuse jsem některý lidi uš v pohodě dával.V páté třídě se mnou chodili dva kámoši,já jsem byl hubenej a oni tlustí a silnější,potom si na mně každej netroufal,kdyš jsme byli trři.A v šesté třídě jsme po sobě v dílnách uš aji házeli hřebíky,kusy železa atd,to jsem se rval tak často,každej týden jsem někoho zmlátil,aji docela drsný rváče,co se stejně jako já nevzdávali,i kdyš jsem ho zmlátil pěstima do xichtu a válel se už na zemi,tak se hnet postavil a rval se dál,to mně vyčerpávalo,někdy jsem se vyčerpal a uš jsem nebyl schopnej se rvát,tak jsem zdrhl a načerpal trochu sil,než mně dohnal.Jednou jsem vrazil do nosu jednomu spolužákovi,co měl ve třídě hodně kámošů a tak jsem zdrhl,protože po mně šli hned všichni.V sedmé třídě jsem to při čekání na autobus jednou schytal,jako ještě nikdy předtím,jeden hajzl,co chodil do 9 třídy mně předběhl,nenechal jsem si to líbit,tak jsem do něj začal kopat,dokut mně nepustí,on do mně taky a pak mi dal takovou ránu do nosu,že jsem spadl,měl jsem krev přez celej obličej a nos jsem měl přetáhlej přez nosní kost,takže jsem měl úplně hnusnej rypák asi na minutu,než jsem si ty tkáně přetáhl zase přez tu kost,pak jsem šel do školy,kde mně ošetřili a pak jsem musel ještě za zubařkou na rengén zubů,protože se mi kývaly,ale dobře to dopadlo,nic se mi nestalo.
5.
17:19 | 31.července 2009
To bylo ještě během třetí třídy a tam mně jeden spolužák sral každou přestávku,vždycky mně ze zadu stiskl krk,nebo do mně kopl atd.,potom zdrhl a já jsem ho zbytek přestávky honil a někdy kdyš jsem ho dohnal,tak jsem ho zmlátil,nebo jsme se porvali.V autobuse,kterým jsem jezdil do školy byla šikaná jak prase,tam devťáci atd mlátili tam prcky,jako jsem tenkrát byl i já,jsem se ale pořát rval,i kdyš jsem neměl moc šance,tak jsem se nikdy nevzdával,a byl jsem furt samá modřina.Potom jsem se rval furt i ve škole.Jednou jsem měl i otřes mozku.
4.
17:11 | 31.července 2009
Já jsem se rval ještě jako malej,kdyš jsem chodil do školky.Tenkrát holky ještě nebyly oproti klukům tolik slabé a jednou si na mně nějaká holka vyskakovala,podrobnosti si nepamatuju,ale začal jsem po ní mlátit,rozbil jsem jí nos a zmlátil jsem ji dost,schytala hodně ran.Potom ji učitelky stavěli krvácení,ta jenom řvala,takže mně ani nebonzla a pak jí volali sanytku.Jinak je to velmi dlouho,kdyš jsem si ještě některé věci neuvědomoval a byla starší,tak tohle mi nevičítejte.Potom v první třídě jsem se chtěl rvát,tak jsem šel k jednomu spolužákovi,zhodil jsem ho z židle,rozbil jsem mu nos,coš jsem udělal nechtěně,chtěl jsem ho jen tak trochu zmátit,z toho jsem průser měl.Takhle jsem se rveal téměř furt,že mně někdo otravoval atd.Potom ve druhé třídě jsme s jedním spolužákem každou přestávku chodili do takové chodby,byla tam kantýna a tma,tam jsme vždycky šermovali s takovýma nožíkama koupenými na pouti.Jednou jsem ho bodl do břicha,ale jenom trochu,asi půl centymetru a on mi to vrazil do ruky.Do třetí třídy k nám přišel jeden kluk ze slovenska,s tím jsme seděli v lavici a vedle nás seděly dvě buzerantský arabky z utečeneckého tábora,co ani neuměli moc dobře česky,ale ta jedna zlomila spolužákovi jednou ruku a jednou mi dala na židli hromadu rožžvíkaných žvíkaček,takže jsem měl zničený kalhoty,tak jsem se domluvil s tím slovákem a zmlátili jsme je.Potom jsme se přestěhovali a další škole jsem se rval uš furt.
Zobrazeno 61-70 z 73 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
Profily
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Leden 2027
PoÚtStČtSoNe
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.3677 sekund