Svítilo se tam od kantýny,ale jinak tam byla tma,pač tam nebyly okna,takže vidět šlo v poho a přestaň srát!!! |
Jo,tak seš malé mimino,které se ještě nervalo,nevěří na rvačky a tak si myslí,že musím lhát,ale přitom se rve skoro každej. |
Coljor> A jaký rvačky když žádný nemám? JÁ SE ASPOŇ PŘIZNÁM A NEDĚLÁN ZE SEBE MACHRA! |
rvačky občas schodim kámoše na zem a začnu ho škrtit(ale vždy si začne třeba mi dá pěstí do zad) |
To byl velkej kámen a byl v zemi,vyčníval jen částečně a já jsem jel po tom prachu,kdyš se mnou hodil! |
Že bys byl superman, zachytil by ses o kámen a nespadl do potoka? Hahaha! Dobrej vtip! |
Já jsem si nic nevymyslel,ani nic nepřeháním a nůž jsem do něj nebodl,že by v něm zůstal,jenom špičkou,měl tak takovou malou bodnou ranku a já hlubší na ruce a dost to krvácelo,ale do maasa to nebylo,tak co je na tom nereálného? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.8453 sekund |