Vlasec ta židle nebyla celá na třísky,říkám že byla na třísky,protože z ní bylo hodně třísek,ale to bylo z těch roštíplích čístí,psal jsem přesně,jak dopadla a ty třísky byly samozřejmně z toho,jinak dřevo v nepoškozených částech bylo v pohodě.A to brždění mi nepomáhalo,ruku jsem měl rozedřenou,oblečení jsem zničené neměl,jenom zasrané od toho prachu a vydřenou barvu,já jsem se zastavil o ten kámen a málem jsem spadl do potoka.To jsem uš ale zastavoval i tak,ale málem jsem tam částí těla přelítl a asi bych se tam převážil.Nic jsem si nevymýšlel,na tom si trvám a nevím,jestli mám psát ještě dál,moc toho uš sice nebude,ale hlavní jsem psal stejně na chat,kde jste to smazali. |
Jako děcko, když jsem ještě bydlel v Jeseníku, jsem škrtil spolužáka (jen trochu) a někoho flákl aktovkou po hlavě
A když jsem se přistěhoval do Havířova a byl jako páťák nový ve třídě, tak mně občas šikanovali spolužáci, ale nikdy nějak moc tvrdě, prostě si párkrát bouchli. Když kolem mě byli čtyři a byl jsem v rohu, tak nebylo moc kam utíkat, tak jsem kolem sebe mlátil, ale moc mi to nepomohlo. Ale nikdy jsem z toho nebyl nějak moc zmlácený a když jsem měl zlomené prsty a ruku v dláze, tak mě nechali. Do šesté třídy jsem chodil na gympl a tam sice rvačky byly, ale ne moc často. Chlapi jsou prostě takoví, občas se porvou ... ale nemělo by to být nějak vážné |
Celkem zajímavé historky, ale ta hádka a urážky se mi fakt nelíbí. Nechce se mi mazat celé téma, hádku asi raději promažu.
Ke rvačkám Coljora: Nevím, co Coljor opravdu zažil a co trochu přibarvil, třeba židle na třísky, to by musela letět svinsky rychle a myslím, že je to trochu přikreslené, i když se rozbít mohla. A brždění rukou zas tak moc nepomůže, když už kloužeš celým tělem, jen si krom zničeného oblečení ještě podřeš ruku. Nevím, co z toho sis vymyslel a co je pravda. Ale 100% čisté to asi nebude. |
No tak to poznáš časem a nemusíte kvůli tomu takhle provokovat.Kdybych věděl,že jste takoví prckové,tak jsem se tak nerozčílil,sakra blbej net. |
Coljore,podívej rarovi je 10 mě s Danielem je 11 tobě je 17,samozřejmě my rvačky nechápem protože jsme ještě malí ale protože je nechápeme tak na nás nemusíš hned řvát....... |
Coljor >> nechtěls jít pryč?? rara01 >> to je marný Coljorovi něco psat a vyčítat,ten to pustí jedním uchem dovnitř a druhým ven |
Házeli jsme po sobě 2 židle,potom jenom jednu a ze začátku né tak moc,takže se dala chytit rukama,ale pak mu asi hráblo. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5959 sekund |