Ty jo, nějak jsem přehlídl, že ani nevíš, zda je Kladno v Čechách nebo na Moravě, to je už celkem síla Kladno mi připadá jako poměrně známé město a kdo párkrát viděl mapu ČR, tomu by mělo být jasné, že je v Čechách, i pokud zapomněl, že je kousek od Prahy. |
Ravennko,založ na to téma zeměpis.Přerov znám dobře,ale Kladno ne a nevadí mi to,zeptal jsem se,i kdyš jsem si to mohl najít na mapě,protože jsem nechtěl odcházet a myslel jsem,že mi to napíše rychleji,neš kdybych si na to najel. |
Vcelku dost lidí na SG by si zasloužilo _alespoň_ pár facek - už jsem dost ontopic? =)) Postavte je do řady a já začnu hříšníky vyplácet =)) Jinak teda zrovna Kladno - to je jako kdyby někdo nevěděl kde je Přerov =) Alespoň přibližně musí každý tušit, ale nevědět, kde se nachází nějaké okresní město ani co se do rozdělení Čechy - Morava (+ Slezko) týče... to je docela soda, nemyslíš?! Nejde o to, aby každý věděl a znal, ale spoň tušit... |
Hej,mohli byste těch pár komentářů o zeměpise smáznout,je to uš hromada komentářů,které nepopisují žádnou rvačku,přestože toto téma je o nich. |
Ravennka> no, abych řekl pravdu, tak já jsem zeměpisu moc nedal, zeměpisná fakta vyhledávám na internetu a to až ve chvíli, kdy je k něčemu potřebuji. Takže z tohoto hlediska jsem ignorant, ale u mně je to trochu profesionální deformace, když vidím, jak snadno se dostanou věci do paměti počítače a jak nesnadno do hlavy, ztrácím touhu pamatovat si spousty věcí, které jsou mi vlastně celkem k ničemu. Takže můj zeměpis je podrobnější pouze v některých částech Moravy, a ani tam nepokrývá všechna města. Když jsem byl malý, rád jsem listoval v atlase, ale nějak mně to už přešlo ale jsme krapet off topic,tady se řeší rvačky |
Jo,zemně státy atd v tom se vyznám,mám mapu v hlavě,ale Kladno vím,že je,ale v které části ČR ne,stačí mi velká města a města,ve kterých jsem byl,to mám v hlavě zmapovaný.A jinak tyhle komentáře sem nepatří,město kladno nemá nic společného s tématem rvačky. |
Coljor> ty nevíš kde je Kladno?! Tak ty jsi nejen češtinářský ignorant, ale ještě nemáš páru o své rodné zemi... šmarja... omlouvám se za offtopic, ale tohle jsem nemohla přejít... |
Jo a Fir36e tohle téma chtělo založit víc hráčů,tak jsem ho založil. |
Fir36e Nevím,kde je kladno,řekni,který nejbližší velký město je poblíž tvého bydliště a tam se můžem sejít a porvat,kdyš o to tolik stojíš,pokut je to brno,jestli je to Praha,Ostrava,nebo Olomouc,tak tak daleko nepojedu.To by musela být bitva a né bitka poze dvou lidí. |
Coljor...vadný téma ale jestli chceš rvačku tak se sejdem v kladně na Sítný |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4270 sekund |