Zapomenuté heslo

Rvačky

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
53.
Vlasec [VIP člen]
0:08 | 1.srpna 2009
Ty jo, nějak jsem přehlídl, že ani nevíš, zda je Kladno v Čechách nebo na Moravě, to je už celkem síla Kladno mi připadá jako poměrně známé město a kdo párkrát viděl mapu ČR, tomu by mělo být jasné, že je v Čechách, i pokud zapomněl, že je kousek od Prahy.
52.
22:39 | 31.července 2009
Ravennko,založ na to téma zeměpis.Přerov znám dobře,ale Kladno ne a nevadí mi to,zeptal jsem se,i kdyš jsem si to mohl najít na mapě,protože jsem nechtěl odcházet a myslel jsem,že mi to napíše rychleji,neš kdybych si na to najel.
51.
22:34 | 31.července 2009
Vcelku dost lidí na SG by si zasloužilo _alespoň_ pár facek - už jsem dost ontopic? =)) Postavte je do řady a já začnu hříšníky vyplácet =))

Jinak teda zrovna Kladno - to je jako kdyby někdo nevěděl kde je Přerov =) Alespoň přibližně musí každý tušit, ale nevědět, kde se nachází nějaké okresní město ani co se do rozdělení Čechy - Morava (+ Slezko) týče... to je docela soda, nemyslíš?! Nejde o to, aby každý věděl a znal, ale spoň tušit...
50.
22:30 | 31.července 2009
Hej,mohli byste těch pár komentářů o zeměpise smáznout,je to uš hromada komentářů,které nepopisují žádnou rvačku,přestože toto téma je o nich.
49.
Vlasec [VIP člen]
22:23 | 31.července 2009
Ravennka> no, abych řekl pravdu, tak já jsem zeměpisu moc nedal, zeměpisná fakta vyhledávám na internetu a to až ve chvíli, kdy je k něčemu potřebuji.

Takže z tohoto hlediska jsem ignorant, ale u mně je to trochu profesionální deformace, když vidím, jak snadno se dostanou věci do paměti počítače a jak nesnadno do hlavy, ztrácím touhu pamatovat si spousty věcí, které jsou mi vlastně celkem k ničemu. Takže můj zeměpis je podrobnější pouze v některých částech Moravy, a ani tam nepokrývá všechna města.

Když jsem byl malý, rád jsem listoval v atlase, ale nějak mně to už přešlo

ale jsme krapet off topic,tady se řeší rvačky
48.
21:39 | 31.července 2009
Jo,zemně státy atd v tom se vyznám,mám mapu v hlavě,ale Kladno vím,že je,ale v které části ČR ne,stačí mi velká města a města,ve kterých jsem byl,to mám v hlavě zmapovaný.A jinak tyhle komentáře sem nepatří,město kladno nemá nic společného s tématem rvačky.
47.
21:30 | 31.července 2009
Coljor> ty nevíš kde je Kladno?! Tak ty jsi nejen češtinářský ignorant, ale ještě nemáš páru o své rodné zemi... šmarja...

omlouvám se za offtopic, ale tohle jsem nemohla přejít...
46.
21:29 | 31.července 2009
Jo a Fir36e tohle téma chtělo založit víc hráčů,tak jsem ho založil.
45.
21:20 | 31.července 2009
Fir36e Nevím,kde je kladno,řekni,který nejbližší velký město je poblíž tvého bydliště a tam se můžem sejít a porvat,kdyš o to tolik stojíš,pokut je to brno,jestli je to Praha,Ostrava,nebo Olomouc,tak tak daleko nepojedu.To by musela být bitva a né bitka poze dvou lidí.
44.
20:26 | 31.července 2009
Coljor...vadný téma
ale jestli chceš rvačku tak se sejdem v kladně na Sítný
Zobrazeno 21-30 z 73 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
11
Profily
10
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Květen 2026
PoÚtStČtSoNe
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.4785 sekund