Coljor> Jo, napadnout policajta, to je rada nad zlato Když zmlátíš nějakého náhodného týpka, tak máš ještě šanci, že nepůjdeš sedět, ale když si podáš policajta ve službě, tak je vězení jisté. A s těma náckama myslíš co, jak je chrání a mlátí ty, co jdou po nich? Když mají náckové předem ohlášený pochod a ten probíhá bez nějakých větších problémů a pak tam přijdou lidi proti nim protestovat (nejlépe Kateřina Jacques se dvěma děckama) a chtějí jít přímo k náckům, což by vyprovokovalo rvačku, tak se pochopitelně snaží zabránit střetu, pokud je někdo neuposlechne, tak i násilím. |
Jo a fire,pokud do toho půjdeš a domluvíme se,tak si vem i nějaké zbraně,protože já u sebe budu mít minimálně dýku. |
Ani nepůjdu olalo,chodím sice rychle,ale tak daleko by mi to trvalo několik dní a měl bych při té bitce vyčerpaný nohy,což bych byl v nevýhodě.A nehodlám platit takový prachy za dopravu a na černo se mi nechce ryskovat pokutu. |
Fir36e tak se s někým porvi,běž někoho napadnout a máš to.Nejlíp,když půjdeš napadnout nějakýho policajta,to jsou svině,já je nesnáším.Nácky chránijou a ty co jdou po náccích,tak mlátijou. |
hmm...tak vidim že je Coljor zas černej No jo..nějako rvačku by to chtělo =P |
Kladno je u Prahy,jasně že to vím,mrkl jsem se včera do mapy a už to vím.A tady neřešíme zeměpis. |
Colroj a fir: Hej jesli to bude v kladně nebo v praze tak se přidám xD |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7418 sekund |