a ešte prvý český takýto portál je filmex. pôvodne FilmeX.cz, teraz FilmeX.info |
KinoTip.cz je docela dobrej já jsem dřív používal koukej.xkrat.cz nebo jen xkrat.cz je to to stejny ale pozdejc tam zavedli registraci a další kraviny takže už to nepoužívám |
Hmm megastreaming.org som skúšal tiež, tak isto ako Illimitux (doplnok pre Mozillu) a nešlape to.
A vyhrabal to na KinoTip.cz, je tam veľa filmov a seriálov. sloučeno: Kobyla, -200kr. Teda když tu bylo takovou dobu ticho, tak bys ty dvě minuty na promyšlení co odeslat mohl věnovat... |
hmmm tak sem to zkusil (megastreaming.org) a dopadlo to tak že jsem to spustil a po jedný vteřině to napsalo že vypršel sledovací čas lol canbial kdes tohle vyhrabal? xD |
No vidíte a já si to pohodlně nakopíruju do téhle stránky http://megastreaming.org/ a koukám se do aleluja nemusim nic vypínat...Nj google je všemocnej stačí jen hledat. |
Jj...skoušel sem to už dřív a fakt doporučuju(teda jestli se nechcete nudit 72 min =P) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2094 sekund |