SmackDown je NEJ...tam sou nej týpci třeba Jeff Hardy..Rey Mysterio,Matt Hardy atd.. |
No 1. věc mi na wrestlingu vadí a to že je jen hraný =(( a i ty fanoušci sou podplacený aby takhle fandili ale znám Ultimate wrestling který hraný neni =)) |
Wrestling , hlavně jeho největší představitelská společnost wwe je něco úžasnýho , kam se hrabou jiný bojový sporty , má to šmrnc a mnohem víc mimochodem wwe má 4 hlavní show Raw , Smack down , ECW a wwe superstars a jednou za měsíc je velká show - PPV show nejlepší PPV show sou Royal Rumble a Wrestlemania koukni te na www.wrestlingweb.cz moc dík |
jaá na to sice nakoukám ale sou to fakt týpci kteří ani nebojujou férově no nechtěl bych stat proti jednomu znichXD |
Kdo z vás kouká na Wrestling mě tomu naučil pobuda morf77 opravdu super věc(ikdyž jenom hraná, ale zato dobře hraná) můj Favorit je Rey Mysterio,Undertaker,Matt Hardy,Jeff Hardy...ale i ostatní prostě mojí hvězdou je Rey Mysterio jestli se na Wrestling nekoukáte začněte |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5095 sekund |