Nevím, jestli si něco domlouvají, nebo ne, ale podstatný je, že to je hraný . Ale tak já to chápu, protože pokud by jeli na ostro, tak nevím nevím, jak dlouho by měli marodku, to by médiím a pořadatelům nic ten sport nedával, peníze nic a navíc, pokud by bylo hodně úrazů, třeba i smrtelným, tak by to zakázali . |
Podvod..ale ono jak kdy...třeba Jeff Hardy a Chris Jericho si nic nedomlouvaj |
Fir36e > Jj, to jsem říkal .Já jsem to žral asi před rokem, ale teď mi to je volnější a tak proto blbost, a blbost hlavně proto, že to je podvod =P. |
pak že je to blbost viz historie ICQ já většinou koukam na zápasy např Jeff Hardy & Rey Mysterio |
btw "Krev tam tekla ale udělaná žiletkou " Takže zase podvod . Jinak, nejlepší je, když jde Rey Misterio proti Khalimu lol |
for-get>jo a já sem teda zatim viděl.. Rey Mysterio vs. Chris Jericho...tak jak Rey prohrával a najednou tam přiběhl Jeff =))) teď se udělal Fan Arty některých: Jeff Hardy,Rey Mysterio,Jeef & Rey ,John Cena,Undertaker ale bohužel nemám Scener =((( |
"Nejtvrdší sport" a nikdy tam netekla krev . Podvodníci, ale rád se na tu show, když je čas podívám, nejvíc se mi líbí v Smack Downu , když se Rey Misterio z někým řeže a prohrává, tak tam příběhne Batista.. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5886 sekund |