Andy se usmála, "jste hodná, děkuju, ale já jak mám nervy, tak do sebe nic nedostanu..." vstávala u toho. Hodlala se oblíknout a vyrazit z Jasonem směr škola, kde se případně od něj odpojí a půjde domů... jenže tam by mohla být máma... hm, tak dneska dorazí do školy, bez omluvenky za ty dva dny... tak to bude muset říct, že jí donese až další den a doma mámu překecat, ať jí omluvenku napíše. Maximálně bude mít nějaké neomluvené hodiny...a co jako =) |
Bill v nové třídě George se otočil, věděl, že nemá šanci u Billa uspět a otevřel si nějakou učebnici a učil se... |
Bill odpověděl " jo sem ! viděl si mě tady už asi ne tak je jasný že tu sem nový " neměl vzálibě se bavit se šprtama |
Bill v ředitelně Ředitel řekl, "Tady je tvoje třídní učitelka", ukázal na třídní učitelku Vávrovou, která byla třídní učitelkou i ostatních žáků z této povídky, "Provedu tě školou a ukážu ti třídu" usmála se paní učitelka, provedla ho školou a posadila do třídy, bylo brzy, 7:42 a ve třídě bylo málo lidí, přišel k němu třídní šplhoun George a řekl "Čau, ty jsi tu nový?", řekl takovým tím hlasem, že bylo zjevné, že je to šprt a třídní šplhoun... |
Bill odpověděl "ano sem a těším se že budu navštěvovat tuhle školu " ředitel se mu zdál v pohodě a čekal co odpoví. |
Andy, Jason a Jasonova máma Máma si řekla, že ta holka mluví pravdu, že by to člověk co lže tak pravdivě neřekl a řekla jí tedy "Dobře, ale vzbudit jste mě mohli, dáš si snídani?", řekla to Andy, kterou právě poznala pojďte se nasnídat, dnes nejdu do práce a proto dohlídnu, aby jste dorazili včas do školy, řekla s nabytým sebevědomým... |
Vlasec > školní rok začínal pátkem jo? Tak to fakt nevím, to už je dávno, co to psal Fir36e, ale já to udělal jako že včerejší den bylo pondělí a teď že je úterý =). Bob V dopise stálo "Ahoj Bobe, již dlouho jsme se neviděli, a proto bych chtěl, aby jsme se setkali, napiš místo setkání, z pozdravem starý přítel Dave" napsal ošklivě naškrábaným písmem. Dave a Bob byli dobrými přáteli již od dětství, ale v tom někde nastal zvrat a rozhádali se a 5 let se neviděli. Bill a cesta do školy Bill jel na motorce, kolem těch neuctivých maturantů, kteří na něj řvali a nadávali mu, aniž by ho v nejmenším znali. Bill je neslyšel, řev z motorky to přehlušel a tak spokojeně jel dále do školy, zaparkoval motorku před školou a vešel do ní, všichni na něj koukali, a říkali si "Kdo to je?" Bill se zeptal nějakých prváků, kde je ředitelna, a spokojeně nakráčel do ředitelny.. "Dobrý den, řekl Ředitel, ty budeš ten nový přistěhovalec? viď?" |
Vlasec - nemusí být všechno až tak korektní imho většina z těch lidí tady vůbec nemá páru co to dům na půli cesty je Andy se vzbudila o chvíli dřív, vyslechla tam vcelku celou tu "hádku" a sedla si na té posteli... "Dobré ráno," pousmála se na Jasonovu mamku, "promiňte, že jsme vám to včera neřekli, ale už jste spala, když jsme přišli, nechtěli jsme vás budit..." snažila se o co nejmilejší tón, aby se Jasonova mamka uklidnila. "Nespala jsem doma, protože táta odjel na služebku a mámu odvezli do nemocnice a já bych se sama doma bála, tak se Jason nabídnul, že bych mohla přespat u vás..." lhala jak když tiskne, ale u ní to nebylo nic neobvyklého. Hezky to k tomu zahrála a ani to na ní poznat nebylo =) každopádně Jasona nechtěla dostat do průšvihu, ještě navíc kvůli takové banalitě... |
For-gete, takže školní rok začínal pátkem a víkend jsme úplně přeskočili? Protože už máme celkově třetí den Jinak nevím, jak to chodí v domě na půli cesty, ale u dveří na pokoje asi zvonky nebudou ... ale co už Bob vyskočil jako zajíc postřelený brokovnicí. Tolik rámusu najednou ... Jen tak v trenkách otevřel dveře od pokoje a díval se, kdo mu něco chce. Pošťák? "Dobrý den, děkuji, nashledanou" šly v celkem rychlém sledu, pošťák odešel a Bob šel nejdřív pořádně rozlepit oči do koupelny, než rozlepí obálku. Dave, toho už dlouho neviděl, co mu žo asi píše? Rozlepil obálku a vytáhl list zjevně psaný vlastnoručně, Dave neumí psát hezkým písmem ani když se snaží. Začal číst, "Ahoj Bobe, ..." dopiš dopis, prosím dík |
Bill se oblíkl vyčistil si zuby a šel do kuchyně tam řval jeho nejmenší bratr Harry a máma ho utěšovala a řekla "Bill první školní den musíš se pořádně nasnídat a ukázala na chleba se sýrem " vedle chleba byla sklenice coly z ledem Bill dojedl napil se a vzal si helmu a klíče a nenápadně si vzal krabičku cigeret a zapalovač venku nasedl na motorku zapl motor a ješte mámě zamával na rozloučenou o kousek dál zastavil aby si mohl zapálit cigáro a pokračoval na cestě do školy |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4482 sekund |