Bill odpověděl rychle Jasonovi " příležitostně, proč se ptáš? " Ale Bill asi věděl naco naráží Jason ale co trochu vždy neuškodí. |
308. rara01 > Jen napiš ty, já napsal, že tvá postava si sedla k němu |
8:00 aneb příchod učitelky Ve třídě bylo rušno, však po příchodu učitelky všichni ztichli, všichni učitelku postavili s tím, že se postavili vedle lavice, však Andy pořád ležela na lavici a v klidu dospávala, p. učitelka nejdřív řekla "Andy? Vstávej!" mírně rozzlobeným hlasem, Andy nic, učitelka k ní přišla blíž, zaklepala na ní, Andy doslova vyskočila a poté učitelka na ní začala řvát, "tak ty tady budeš spát? proč si tu včera nebyla? Dej mi omluvenku na stůl... Mezitím u lavice, kde sedí Bill Přiběhl k němu Jason, "hle hulíš? jestli jo, věděl bych o nějakým skéru, nebo tě můžu pozvat" řekl s pocitem, že do toho zase někoho zatáhne.. Will a Bob Ti spolu moc často nemluvili, ale Will si k Bobovi přisedl.. Vlasec, rara01> Teď bych chtěl vidět vaše reakce na to, že si vaše postavy sedli spolu ) |
Andy se ušklíbla na Boba, "no jo, někdo musí, vám vzorňáčkům, kazit průměr se zamešknýma hodinama..." jojo, byla to chyba sem jít, ale jít domů by byla chyba ještě větší. Koukala na Boba, jestli si vymění ještě nějaké veselé průpovídky, nebo jestli si půjde po svých a ona si dál lehne na lavici a bude dospávat =)) |
Bob se taky usmál a řekl: "Kdybys měl nějaké problémy s čtvrťákama, dej vědět, někteří jsou fakt magoři a když si budou myslet, že jsi sám, tak tě budou šikanovat." Plácl Billa po rameně a šel si sednout a trochu vydechnout ... soudě podle hodin spěchal zbytečně. Ale nejdřív se ještě zakřenil na Andy a trochu ironicky poznamenal, "Jé, to jsou nám hosti!" |
Bill naněj chvíli koukal a potom se usmál "čau, já sem Bill , sem tu nový ale to ti asi došlo" a byl rád že má dalšího kamaráda. |
tak jsem tu ale hezké, že už čekáte. Bob přečetl dopis a rovnou začal psát odpověď. "Vyhovuje ti hospoda U kormidla, příští čtvrtek? Rád Tě uvidím, opravdu jsme se dlouho neviděli. Kdyžtak zavolej na 523 442 703, ale až zítra (ve čtvtek) odpoledne, dnes se vrátím z práce až večer." Moc se nerozepisoval, však bude čas si popovídat. Něco rychle snědl, vzal si batoh a šel na poštu, aby to stihl ještě cestou do školy. Koupil obálku a známku a předal dopis k odeslání doporučeně. Nabral směr do školy a stihl přijít krátce po Andy, to už tam skoro všichni byli. Jason se bavil s nějakým novým týpkem, dokonce tam byla i Andy! Jen Freddy zase chyběl, pobuda jeden. Asi nemá smysl se Jasona zase vyptávat. Toho nového týpka by ale rád poznal. Přisedl k nim, "Ahoj Jasone, sry že ruším ...", otočil se na Billa a pozdravil ho "Ahoj, já jsem Bob" a podával mu ruku. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2354 sekund |