Zapomenuté heslo

Povídka ze školy

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
310.
9:31 | 7.srpna 2009
Bill odpověděl rychle Jasonovi " příležitostně, proč se ptáš? " Ale Bill asi věděl naco naráží Jason ale co trochu vždy neuškodí.
309.
9:30 | 7.srpna 2009
308. rara01 > Jen napiš ty, já napsal, že tvá postava si sedla k němu
308.
rara01 [profi hráč]
9:29 | 7.srpna 2009
Ať nejdřív napíše Vlasec, já totiž nevim co napsat
307.
9:25 | 7.srpna 2009
8:00 aneb příchod učitelky

Ve třídě bylo rušno, však po příchodu učitelky všichni ztichli, všichni učitelku postavili s tím, že se postavili vedle lavice, však Andy pořád ležela na lavici a v klidu dospávala, p. učitelka nejdřív řekla "Andy? Vstávej!" mírně rozzlobeným hlasem, Andy nic, učitelka k ní přišla blíž, zaklepala na ní, Andy doslova vyskočila a poté učitelka na ní začala řvát, "tak ty tady budeš spát? proč si tu včera nebyla? Dej mi omluvenku na stůl...

Mezitím u lavice, kde sedí Bill

Přiběhl k němu Jason, "hle hulíš? jestli jo, věděl bych o nějakým skéru, nebo tě můžu pozvat" řekl s pocitem, že do toho zase někoho zatáhne..

Will a Bob

Ti spolu moc často nemluvili, ale Will si k Bobovi přisedl..

Vlasec, rara01> Teď bych chtěl vidět vaše reakce na to, že si vaše postavy sedli spolu )
306.
21:01 | 6.srpna 2009
napiš for-getovi do pošty, on Tě začlení
305.
21:00 | 6.srpna 2009
mohu se přidat ?
304.
20:58 | 6.srpna 2009
Andy se ušklíbla na Boba, "no jo, někdo musí, vám vzorňáčkům, kazit průměr se zamešknýma hodinama..." jojo, byla to chyba sem jít, ale jít domů by byla chyba ještě větší. Koukala na Boba, jestli si vymění ještě nějaké veselé průpovídky, nebo jestli si půjde po svých a ona si dál lehne na lavici a bude dospávat =))
303.
Vlasec [VIP člen]
16:28 | 6.srpna 2009
Bob se taky usmál a řekl: "Kdybys měl nějaké problémy s čtvrťákama, dej vědět, někteří jsou fakt magoři a když si budou myslet, že jsi sám, tak tě budou šikanovat." Plácl Billa po rameně a šel si sednout a trochu vydechnout ... soudě podle hodin spěchal zbytečně. Ale nejdřív se ještě zakřenil na Andy a trochu ironicky poznamenal, "Jé, to jsou nám hosti!"
302.
14:16 | 6.srpna 2009
Bill naněj chvíli koukal a potom se usmál "čau, já sem Bill , sem tu nový ale to ti asi došlo" a byl rád že má dalšího kamaráda.
301.
Vlasec [VIP člen]
13:41 | 6.srpna 2009
tak jsem tu ale hezké, že už čekáte.

Bob přečetl dopis a rovnou začal psát odpověď. "Vyhovuje ti hospoda U kormidla, příští čtvrtek? Rád Tě uvidím, opravdu jsme se dlouho neviděli. Kdyžtak zavolej na 523 442 703, ale až zítra (ve čtvtek) odpoledne, dnes se vrátím z práce až večer." Moc se nerozepisoval, však bude čas si popovídat. Něco rychle snědl, vzal si batoh a šel na poštu, aby to stihl ještě cestou do školy. Koupil obálku a známku a předal dopis k odeslání doporučeně.

Nabral směr do školy a stihl přijít krátce po Andy, to už tam skoro všichni byli. Jason se bavil s nějakým novým týpkem, dokonce tam byla i Andy! Jen Freddy zase chyběl, pobuda jeden. Asi nemá smysl se Jasona zase vyptávat. Toho nového týpka by ale rád poznal. Přisedl k nim, "Ahoj Jasone, sry že ruším ...", otočil se na Billa a pozdravil ho "Ahoj, já jsem Bob" a podával mu ruku.
Zobrazeno 41-50 z 350 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
7
Profily
9
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Červen 2026
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.4538 sekund