Andy tak jako pokývala, sedla si a víc neřešila, tam profláká celý den, jako vždycky a bude klid... =)) |
Andy a úča "Dobrá, ale zítra jí tu chci vidět!" řekla učitelka a poté řekla, ať si všichni otevřou učebnici na straně 15.. |
Andy se podívala na učitelku se svým ledovým klidem... "Včera jsem tu nebyla, protože mi nebylo dobře, omluvenku přinesu zítra, včera máma přijela ze služebky pozdě a táta zase odjel, tak mi ji neměl kdo napsat..." vymejšlela si =) "zítra jí přinesu..." |
Bill naněj kývl hlavou jako že souhlasí a pozoroval co Andy bude dělat. |
Jason, přisednutí k Billovi "Tak dáme po škole?" řekl šibalsky, po odpovědi si přesedl zase na své místo... |
hm...... " Čau Bobe, hele, co to tady bylo za rozruch? Jo a mohl bych s tebou dneska na nákupy jestli chceš? Nechci jít domů, protože fotr by měl zase keci ze včerejška, tak jestli bych nemohl u tebe spát....." řekl šeptem, nechtěl aby si jich všimla úča.. |
312. Sasuke13> Ty zprvu napiš reakci na svojí postavu a pak raď =). |
třeba o Andy třeba řekni hele Bobe myslíš že andy bude mít zase prušvih? atd |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3116 sekund |