Ne, myslela jsem to tak, že aby to nebyly třeba japonský móresy a takovýhle, na který tu nejsme zvyklí
Jinak já začínala cestou do školy vadí to? huž to mám víceméně napsaný =) |
Huch, tak to trochu adaptuj na nějaký rozumný prostředí - něco na způsob našeho, ať to neni úpe diametrálně jiný a nemusí se to všem vysvětlovat |
no jestli myslíš třeba Eva a nebo Catie tak to je úpe jedno.. jinak mou inspirací bylo Japonské Anime Med a čtyřlístek (na které se koukám na webu) =) takže si vymysli třeba Japonské jméno to je fakt jedno =)) |
dotaz - jméno si mám vymyslet český, nebo nějaký mezinárodní? =) Budeme to brát fakt jako z reality, nebo nějaké "alternativní" reality? =)) |
Dobře tedy...1.příspěvek k povídce.. škola se zdála být po té co většina good lidí odešla nudnou..ale kdo ví jestli náhodou nepříjdou i lepší?! Učitel Rotwött byl doslova rád že uplynuly ty 2měsíce nudy =) klidná budova se opět stává budovou která řevem dětí a cinkáním zvonku jednou z nejhlučnějších ve městě..děti nastupují do školy jak na popravu a tady začíná náš příběh =)) |
Hiii... tak jo, já se ráda zapojim, začíná se prvním dnem školy?
Jinak já si vezmu určitě nějakýho haranta hihihi =)) (a se zapojením si počkám na první příspěvek =)) |
takže tady je příběh,Pravidla prosím připojte se =))) •1.prosím abyste nezakládali žádne OT a v případě nutnosti pište (do závorek) nebo kurzívou =) •2. když si založíte postavu..tak jí neodkládejte bez toho abyste něco řekli =) •3. jestli se to někomu nelíbí tak ať sem nepíše =) •4.respektujte pravidla •5.nevyvíjejte příběh dál to má na starosti vypravěč •6.jestli budete mít námitky pište je do mé pošty =) (nebo na Email ) Prázdniny skončili..znova se de do školy. Další rok..falešných omluvenek,nespokojenosti,šikany(třeba ),a neschopnosti =) nejdůležitější prostředí:škola,hřiště za školou,obchoďák naproti škole dalé sou tu:zimák a ostatní (fodbalový stadión,Divadlo,KFC,MC donald a různé blbinky(ty sou určeny hlavně pro vikecávání atd.)) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2635 sekund |