"Jak se můžeš tak hloupě ptát?!" usmála se na něj Andy a potáhla a dřepla vedle Jasona, aby mu to podala zpátky =) "Vždyť jsme spolu minulej rok chodili hulit... nebo si to nepamatuješ?! Možná bys měl ubrat..." zasmála se, "začíná se podepisovat na Tvojí paměti..." =)) |
Fir36e > Typan? Udělat lepší postavu? To si v životě nechtěl udělat nějaký ten odvaz? A navíc, nechci být šprtem, ale oživit to tady a nehrát si na zatichlýho človíčka stojícího v koutě a nic neříkaje . jo Ja mimo to, já tě neřídím, jenom jsem se chtěl mermomocí nějak dostat do příběhu . Jason neodporuje a podává Andy jointa, říká: "Měla si to už někdy? Pokud ne, pozor kucká to." Pousměje se na ní a přisedá na lavičku. |
Andy se ušklíbla na Fredyho, "Taky vopruz..." a pak zmerka Jasona... "Jasone!" usmála se na něj zeširoka Andy, "ahoj..." zvedla se a šla k němu, že tak nenápadně ukořistí jointa a dá si od něj (a hodlala k tomu využít všechny ženské zbraně ) |
cože takej týpek , noumíš udělat lepší postavu jak takovího Zombie , jo a pls ty mě neřiď však já napíšu sám |
Najednou se z ničeho nic objeví osoba z kapucí, širokými kalhoty, čepicí dozadu a jointem v ruce. Freddy tiše řekne, Jason je tu, jakmile vás spatřím, jdu za Vámi, Klark není příliš nadšený z mého příchodu... |
"no tak nic extra...každopádně byla nuda jak v hrobě" lechce se usmál a řekl:"a co ty?" oznamuji že máme dalšího hráče =) přivítejte usera for-get =)) tak napiš a nějak se připoj =)) |
"Tak jdem..." pousmála se a vyrazila někam kus dál, že si tam sednou a bude klid, můžou kecat, pohoda =)
"Tak kde jste tvrdli celý léto?!" zeptala se Andy lehce nenaloženě už jenom z toho, že je škola... |
"no jo mě je to v celku jedno,stejně se první den neučí ale porád lepší než poslouchat nějakýho nudnýho učitele" otočil se a koukal kam by mohli vyrazit |
"Tak se na to dneska vykašlem, a co... pojďte jinam..." navrhla |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2582 sekund |