(Jak moc ji měl rád? ) "Už mi tak neříkej..." koukla na Jasona vážně, "dej mi taky..." tak se natáhla po jointu, vzala mu ho, vstala, poodešla kousek a potáhla si... "Už nechceš, viď?!" rejpla si z nudy a kousek od nich utekla... nj, znuděná hulící děcka, co taky dělat |
"Promiň Andy", řekl uraženě Jason, jakmile to dobalil, zapálil to a uražen z předchozího rozhořčení Andy, neposílal jointa, ale přeci jenom čekal, že si o to řekne, protože to byla jeho kámoška a měl jí rád . |
"Spíš trouba..." usmála se na něj Andy, která si byla vědoma svého výlučného postavení, když tam byla jediná holka |
"no jo, to sem ale najivka co" a začal se usmívat svým širokým úsměvem př kterým dělal gesto rukama.. |
"Učení? Cože?!" zůstala koukat, otevřela batoh, tam měla akorát naházenejch pár nezbytností, absolutně nic, co by připomínalo jakoukoli školní aktivitu, až na skicák a pár tužek =)
"Neříkej mi Anduško..." zamračila se na Jasona, on jí tak sice říkal často, ale ona to nenáviděla. Prostě a jenom Andy a na tom si zakládala. Čisté jméno, žádné zdrobněliny, patvary; stačilo, že v rodině jí tak říkali někteří... |
Jason se zvedne a vyráží, přitom povídá Freddymu: "Jak jsem se měl? Super, jak jsi se měl ty a vůbec, dlouho sem tě neviděl.." Doujdou tam a Jason si dřepne a balí, při tom se ptá Andy: " A co ty Anduško? Jak se tak máš, jak žiješ, vše oke? " |
"hehe..ty sebou taháš učení "začal se smát Freddy "to je k ničemu..zbytečna dřina" a mrkl na Andykterá zrovna podávala papírek Jasonovi |
Andy se usmála a zahrabala v batohu - podala mu papírky a říkala si, že tohle se vyplatí. Dá papírek a zahulí si =)) skvělej poměr cena - výkon =) "Tak tohle mi chybělo.." pokyvovala hlavou s úsměvem. Sice byla škola a bylo to na nic, ale byli tu kluci a hned se dělo něco zajímavějšího =) |
Freddy se pousmál protože věděl že Jason je jeden z nej kámošů co má..."no tak bando..tady před školou bych nějak moc nebyl bůh ví kdo nás tu může vidět..poďte tam!" ukázal na menší kopec přes silnici.. no a jinak jak ses měl Jasone Nn..jenom že je to takovej feťák ale nwa..nějakýho grázla potřebujem |
Jason nevěřícně vrtí hlavou a vytahuje další piko sáček skéra a tu se sekne a vypadne z něj "máte někdo papírek?" obrátí zrak na Andy a čeká... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6455 sekund |