Andy chvíli na Jasona koukala a neměla slov. "Fajn," odsekla naštvaně, aby mu vrátila ten jeho naštvaný tón a ostatní už jí nezajímalo... vyběhla ze školy a běžela kus od ní. Když už jí přišlo, že uběhla dost, tak se zastavila, vytáhla z batohu cigára a zapálila si... pomalu šla domů a nevycházela z údivu. Co se s tím Jasonem stalo?! V různých myšlenkách došla až domů, aby za chvíli zarachtil klíč v zámku a ona si odemkla a otevřela dveře od bytu... |
"Ne nejdu" řekl mírně naštvaně, protože nemusí pořád Andy kouřit a odcházet ze školy, když to není zas tak nutné . |
Andy se úplně zarazila... "Ty nejdeš?!" zůstala na Jasona koukat, tohle se snad ještě nestalo... |
Jason řekl, "promiň Andy, nejdu, po škole se stavím oke? " řekl, protože nechtěl jít na cigáro ani cokoli jiného =). |
áááá... to jsem si to mohla nakopírovat
Jakmile zazvonilo a učitel po druhé hodině odešel, se Andy zvedla a koukla na ten zbytek, hlavně na Jasona... "Jdu na cigáro, pak dom... jdete někdo taky?!" brala si batoh a hodlala jít ven na jedno a pak domů. Co by tady dál dělala?! Taková ztráta času... půjde dom, třeba tam máti nebude... |
Na "pobídku" Ravennky, po přispění Vlasce posouvám povídku na hlavní přestávku Teď nechť si Ravennka napíše to potřebné, co v tuto hodinu chtěla dělat . |
Bob často seděl sám, protože mu to vyhovovalo. Když si přisedl Will, řekl mu: "Ne, že do mě budeš něco hustit, jasné?" Z tónu hlasu šlo poznat, že si na svém trvá a nehodlá o tom diskutovat. |
Tímto začleňuji novou postavu, ovládat jí bude Kakashi. Jméno: Micky Charakter: Frajer, moudry, drsný, má hodně kámošů Třída : H2A Rodina: Máma, Otec, Sestra, bratr, JÁ Byt: Rodinný, velký, moderní Přepsal jsem to do Češtiny . A v povídce budeš normálně Slovák, co bydlí i s rodinou ve Čechách oke? |
Rave> Ta tvá postava, to je ale harant! Dále se ve třídě nic nedělo, pouze úča povídala něco dále k látce . |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5167 sekund |