"halóó" ozve se z Jasonova mobilu "co chceš?"řekne trochu roztřeseným hlasem Freddy. |
Jasonovi je divné, že se Freddy neozývá, tak mu volá... Mobil vyzvání ... "Crrr.." Je mu to divné, proto říká Andy, že jdou na místo jejich posledního setkání... |
tkj Freddy seděl tiše už ani ten Klark tam neseděl přemýšlel..přemýšlel tiše..koukal upřeně směrem rovně..a pak se to stalo..přiběhla tam jedna z nejhorších part na škole obklopila Freddyho a začale se mu vísmívat a nadávat Freddy odpovídal pořád zahleděnej rovně...pak ho jeden ze zadu začal škrtit a další mu dal pěstí...probudil se ale to už tam ty hajzlové nebyli..ale zato tam byla nějaká pani..a policajt "k-kdo ste..?" zeptal se trochu rozzrušeně Freddy...šáhl si na oko "Jauu..to je bolest,achh.." řekl pak vstal a vydal se směrem domu |
Fir36e > My jsme se dohodli z Rave, že teď budeme parchantíci a pak se časem změníme a necháme těchto nepravostí . A klidně si mě dej kam chceš, hlavně, že můžu hrát . A imho, mi jsme z Andy sami a vy jste pryč na lavičce, máš možnost, přijít za námi, jsme kdesi v parku na lavičce a popíjíme alkohol "Hele, kolik je hodin Andy?" Vyhrkl rychle a vylekaně Jason. |
sakra lidi PS:mohli bysme to udělat na to že by v tý naší škole něco bylo jako třeba TO(stephan King)nebo něco podobnýho PSS:for-get nechceš aby ti bylo 17-18 a chodil bys do 3. ptž když budeš o třídu níž tak se mi ty dvě třídy budou špatně ovládat "hele...už je 16:00 to máme ještě fůru času,hele..kam zmizel Klark... asi už odešel" řekl Freddy |
"Ukaž to, taky se napiji " napije se tolik, že tam moc nezbyde, dostane se do nálady.. až do toho, že se opije . |
"Nic mi nevadí, dokud nechytá ty manýry, že se musí učit, nebo podobný blbiny..." tak pokrčila rameny a ještě se napila. |
"Co ti na Freddym vadí?" řekl mile.. "Freddy je můj nejlepší kámoš, se kterým jsem hodně zažil..." V jeho hlase nebylo vůbec vidět, že by byl naštvaný, taky že nebyl! . |
"neboj..." uculila se, "bude tam dost pro oba... Freddy ať si trhne..." tak se lehce zazubila |
"Né že to vypiješ sama, dej mi taky loka" řekl mile. Namířil si to na lavičku a tam si dřepl . |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6763 sekund |