Andy se ušklíbla na Jasona, "Je zavolej, ať mě klidně seberou, spoň bude mít fotr průser..." zasmála se bezstarostně =) jo, je kapku jetá =) jsem říkala - budu se v ní vyžívat |
For-get>ne Ochranu nepotřebuju z problémů se vždy nějak vymotam sám (navíc Freddyho baví se z něky rvát ,ale musim na to mít náladu ) |
Vlasec> To já vím a také si můžeš povšimnout, že jsem nepsal nic o tom, že chci všechny zvládnout sám a jít jim po krku a jak napsala Rave, když už , tak 1 na 1 a navíc ještě nevím podrobnosti, Freddy se nevyjádřil . "Freddy, jsi v pohodě, nemám zavolat sanitku, nebo pomoc? Poldy nemůžu, by nás sebrali, Andy hodně pila" Otočil se na Andy , která se motala ," |
když by si počkal, až to bude 1 na 1, tak by šanci určitě měl
"To začínaj letos brzo..." zamumlala Andy, jak tak koukala na ty dva... |
Fir36e> Když vyrůstal v děcáku, tak nějaké rodiče mít může, ale rodiče, kteří dají děcko do dětského domova si jejich lásku a obdiv nezaslouží. Dali ho tam už jako malé děcko, ať už z jakéhokoli důvodu, nebylo to od nich hezké. Proto je nenávidí a nazývá pouze zploditeli, protože se pouze postarali o jeho zrození a pak se na něho vykašlali. for-get> Tři borci z vyššího ročníku (nebo kolik jich bylo), to by byl problém i pro Boba (asi by dopadl hůř než oni), "umět se prát slušně" nestačí, aby je sám přepral. To se mi moc nezdá Boba trochu tížilo svědomí. Freddyho moc rád neměl, ale nemusel ho nechat ležet na chodníku, měl raději zavolat policii a sanitku. "No snad se mu nic vážného nestalo, zítra ho snad potkám a zjistím, kdo mu to udělal. Už chvilku jsem nikoho nezmlátil, tak když už ne Freddyho, tak toho šmejda, co ho zmlátil do bezvědomí. Nebo jich bylo víc?", honilo se mu hlavou. Bob byl sice rád působil bolest, ale nemlátil lidi do bezvědomí. |
Jason s Andy patřili Freddyho, šli tedy za ním, trochu se motali, ale vše bylo v pohodě, cestou si povídali, přišli k Freddymu a Jason uviděl, že má Freddy monokla a opuchlý obličej, zeptal se ho udiveným hlasem, "Co se ti stalo kamaráde, to si zase potkal bandu těch Kryplů ze 4ťáku?" jason je neměl v lásce, ale na Jasona si nedovolili, ale vždy jen na Freddyho (Jason vlastně dělal takzvaně ochranu Freddymu, neboť Jason byl taky naučenej životem, žádný svalovec to nebyl a tlustý už vůbec ne, ale prát se uměl slušně ). "Tak říkej, kdo to byl?" Řekl Jason už rozzlobeným hlasem!... |
Jo a Když vyrůstal v Děcáku tak to asi nebudou zploditelé nebo snad jo? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2922 sekund |