Zapomenuté heslo

Povídka ze školy

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
110.
21:56 | 29.července 2009
já sem vstal protože sem tě chtěl doprovodit =(((
109.
21:55 | 29.července 2009
"Hm, tak já snad půjdu sama, čau..." ušklíbla se, když viděla, jak Freddy reaguje přehnaně. Courala se domů, ale bylo jí naprosto jasné, jak to dopadne - bude na ní čekat otec, sotva odemkne dveře, tak jí hrozně seřve... =/ jako vždycky. Ani se jí tam nechtělo. Ale když si uvědomila, jak jí jednou nechali hledat policajtama a že pak musela chodit po všech možnejch čertech - radši domů. Po cestě pořádně zmokla a než došla, tak se hlásila o slovo slušná rýma.
Po 20 minutách chůze byla doma, odemkla a vklouzla dovnitř....
108.
21:22 | 29.července 2009
Freddy vstal oklepal si kalhoty(od hlíny) Rozhlídl se kousek od nich ještě svítila Lampa která pomalu zasínala..zasínal..až úplně shasla
"a je tma jak v pr...." zamhuřil oči koukl se na nebe...měsíc nesvítil byl za mrakem...a pak začalo hromobití...Blesky (sice jen na chvíli ale stejně)osvětlovali..tak že se zhruba na vteřinu dalo vidět a pak začalo i pršet "No supr...tohle je nejhorší den v mym životě" vykřikl a kopl do popelnice poblíž která spadl a rozsipala se
107.
Vlasec [VIP člen]
21:09 | 29.července 2009
Večer v deset končila Bobovi šichta. Zašel s kolegama na jedno do hospody poblíž a pak šel "domů". Posledních pár let se (až na to, že občas mlátil spolužáky, za což ho ale nikdo nenabonzoval) choval vzorně. Práci ve skladu našel díky domu na půli cesty a tam doufal, že může ještě pár let zůstat, než se úplně osamostatní.

Než se v práci seznámil s Tomem, byl pouze naštvaný na rodiče (pardon, zploditele) a na celý svět, ale to se změnilo. Starej Tom byl pro Boba jako táta, zajímal se o jeho problémy, radil mu, vedl ho k zamýšlení se sám nad sebou. Bob už se necítil tak sám a přemýšlel o své budoucnosti a o tom, co dokáže, ne jen o tom, koho zítra zmlátí. Nic se ale nezměnilo na tom, že se rád rval.

Pozdravil hlídače, pár známých cestou do svého pokoje, odbyl si večerní hygienu a když zalezl do postele, zrovna zvonila půlnoc.
106.
19:12 | 29.července 2009
"Tak tý nemusíš nic vysvětlovat a jsi v klidu..." zabručela Andy, "mě pojďte doprovodit..." tak jako lehce zabručela, ať nejde přes kus města sama...
105.
14:26 | 29.července 2009
"Půlnoc je pro mě ještě den...me by spíš zajímalo jak to tátovi vysvětlim, ale co táta je v poho a mamku nemam..utekla z jinym" zabručel Freddy
104.
14:20 | 29.července 2009
"Už? Je půlnoc..." poušklíbla se, "stejně dostanu na budku a když přijdu teď, tak tim řevem nebude budit bratra, aby mi pak ještě třeba přidal, idiot..." zavrčela...
103.
14:16 | 29.července 2009
sakra ono je těžký neřikat vulgární slova když hraješ za nějakýho Puberťáka

"cože..už?" otázal se Freddy a pousmál se na Andy "peču na to, ještě hoďku a pudu taky" a podíval se na Jasona
102.
14:10 | 29.července 2009
huch, tam leží a pak najednou sedí a vůbec...?!

Tak když je ta půlnoc... "Bych už měla jít dom, jinak mě zase budou hledat policajti..." poušklíbla se na kluky...
101.
14:06 | 29.července 2009
Už byla půlnoc Freddy pořád seděl trochu zamlklía čas od času se koukl na hodinky...Freddy nevěděl co by měli udělat a měl i trochu hlad..otočil se ale pak zjistil že sebou nemá baťoh "Sakra..." vykřikl a pak naštvaně hleděl směren na Jasona pak se začal Smát "co co ty..." ze smíchem a lechce do něj štouchl
Zobrazeno 241-250 z 350 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
5
Profily
5
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Únor 2026
PoÚtStČtSoNe
1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.2852 sekund