tim kdo čeká myslíš mě??...no jo ikdyž už sem ve třídě tak jakože čekam venku |
Pardón, já jsem to tady sepisoval a trochu to trvalo a Firovi příspěvky tu nebyli . =( |
K Jasonovi se dostalo psaníčko, čte od koho je a pro koho, rozbaluje ho , čte to z ďábelsky rozšklebeným obličejem, zamyslí se a odepisuje "Stojí kousek před školou, čeká na Andy, která se nedostavila včas . Raději jí napíšu." "PS: Od kdy se o něj zrovna ty zajímáš? "Odešle dopis nazpátek... Šahá po mobilu a píše Andy: "Ahoj Andy=), kde se couráš? =( Snad jsi v pořádku Odp. Jason" Odešle jí SMS a pro jistotu jí prozvání, nechává to déle, kdyby náhodou spala, nebo něco . |
Jo no jo srráč tak "byla znepokojena z Andy která vůbec nepřišla "xP |
BTW..už sme tedy ve třídě Freddy seděl ani nedutal Učitel Rotvod(Který vedl Chemii) byl velmi znepokojen z Freddym a Andy kteří přišli pozdě o 20min. =P ...Freddy se nudil "ty jeho nudný výklady mi lezou krkem" řekl si sám pro sebe Freddy který neměl moc Dobrý den, ať už ve škole tak i v Kamarádství.. |
Ono by hlavně nebylo od věci, kdyby si někdo vzal ty dospělý osoby pod palec, ať tam jen tak se neflinkaj všichni...
Andy neměla dobrý večer a o to horší bylo i ráno. Sice byla ráno vykopnutá z domu, ale o to víc muselo být všem jasné, že se tam brzo vrátí, aby dospala. Takže zatímco všichni už byli ve škole, v práci, tak Andy byla doma, spala a nic neřešila... Jinak Andy má u sebe mobil, tak kdyby jí chtěl někdo napsat třeba SMSku, tak jí to vzbudí |
kluci, strašně spěcháte, a pak se nedá vůbec navazovat. Třeba na Jasona bych narazil ve dveřích ... a na Ravennku vůbec nečekáte, aby pohla s Andy.
Bob se probudil o půl sedmé a spěchal, aby byl dnes ve škole dříve. Dostat se k počítači v Domu na půli cesty dalo zabrat, na internet raději chodil do školy. Když přišel, učebna se právě otvírala. Bob pozdravil učitele, sedl si k jednomu z počítačů a začal řešit veledůležité věci jako internetová fóra apod. Málem ztratil pojem o čase, ale když bylo 7:58, uvědomil si, že už by měl raději jít do třídy. Odhlásil se a vzal to lehkým poklusem a do třídy vcházel právě se zvoněním. Ve dveřích se málem srazil s Jasonem, ale ten vypadal, že je úplně mimo, ani nereagoval na pozdrav. Tak co už, vešel do třídy, sedl na své místo, utrhl kousek papíru, napsal "Kde je Freddy? Od včerejška jsem ho neviděl.", napsal jméno odesílatele a příjemce a poslal jej třídní poštou. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3424 sekund |