V ten samý čas před školou.. Ředitel byl z Freddyho průserářství tak naštvaný, že řekl "Tak mazej do školy!" .... |
Andy se vzbudila tím blbým budíkem... "Ten #$@!" zanadávala a šla típnout budík. Pak hodlala zase zalést do postele, když jí dal pokoj, tak co by nezůstala doma... Jen ať se jí bojí, to bude jedině dobře, dá jí pokoj a pak jí někdo tu omluvenku bude muset napsat, aby neměli problém, že neposílají děcko do školy Pěkně si to vymyslela, teď už jen aby se nepřepočítala ![]() |
O 10 minut později u Andy doma... Otec si s tím nelámal hlavu, šel to zapít do hospody, ale nastavil tam Andy budíka, aby se vzbudila, budík právě zvoní a Andy na to "..... |
"Aj" řekl si, otočil se na ředitele a řekl " Zaspal jsem, nezvonil mi budík." řekl. Tyhlety zápletky neměl rád. proto se spíše kouknul na Freedyho, bylo mu ho líto, ale nic nemohl dělat. Jinak Rodina: Mám jen fotra máme 3+1 dům fotr ho nechá jít kamkoli, dá mu peníze, omluvenky, ale občas ho seřve a někdy zbije. |
rara01> Tak ale já čekal, že si to tam uděláš ty poměry rodin a domov, ne že mi to napíšeš do pošty , tak šup=). Ředitel na něj řval, "stůj a ty jsi byl jako kde? je 8:32 a škola dávno začala!" řekl sebevědomě a jistě a čekal, až mu řekne nějakou nesmyslnou a výmluvnou odpověď.... rara01> přece sis nemyslel, že můžeš jen tak proklouznout okolo ředitele =). |
Will byl hubenější postava, měl na sobě džíny s nějakými potrhanci na koleni a na lýtku, hnědé DC třičko a čepici vzadu.... v tašce měl obvyklé učení atd. akorát šel pozdě, "neva" řekl si pro sebe Will. V dálce už viděl školu a ředitele s Freedym, "zase je v průseru, achjo..." šel tedy dál do školy, dorazil ke dvěřím třídy, omluvil se učitelce a sedl si. Jo jo, za chvilku |
Na přání rary01 připojuji novou postavu Jméno: Will Věk: 17 Třída: jako ostatní . Teď si vymysli ty poměry rodiny a domova, jako jsem to udělal u Andy . udělej si to sám, ať tě ověřím Ne dělám si srandu, jen to nechci dělat za vás . |
Andy se začala potichu smát... spokojená, že vyhrála, má klid, pohodu a otec, než zapomene, že mu vyhrožovala tou sociálkou, jí dá pokoj, nebo než se opije, pak mu bude všechno jedno. Nebo taky možná, než se vzpamatuje z toho prvotního šoku a uvědomí si, že by Andy na úřad nikdy nešla a že to byla pouze výhružka. Nenáviděla všechny tyhlety oficiálity a podobný... takže si tak jenom lehla a chrupala dál |
"Tak víš co, dělej si co chceš, ale za mnou nechoď!"řekl to, protože věděl, že se s ní dohadovat nemá cenu a mlátit jí kvůli tý sociálce nemůže. ŠEL CHLASTAT, co jiného že . |
"Jo, to je fakt bude zajímat, že tam nechci chodit..." ušklíbla se Andy, trochu neznala míru a když se tak pěkně zalekl, tak co by... =) "zůstanu doma a ty mi dej pokoj..." cítila se na koni, tak proč toho nevyužít =)) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2368 sekund |