Zapomenuté heslo

Povídka ze školy

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
180.
21:02 | 31.července 2009
Huch... to jsem čekala, že se to za celý den pohne trochu dál =)

Andy každopádně pak vstavala - asi tak před dvanáctou a jala se dělat si něco k jídlu. Hm... kupodivu bylo nakoupeno. Tácek s kuřecím masem, zelenina, ovoce, nějaké jogurty, sýr, salám... samozřejmě sáhla po mase, zelenině a hodlala si udělat zase jednou pořádnou baštu. Kuřecí kari A tak se dala do kuchtění za pomoci rádia, které vyhrávalo na plné pecky a Andy se u vaření vlnila do rytmu... =)) Teď kdyby někdo přišel, neslyšela by ho do té doby, než by k ní přišel hodně blízko. Na druhou stranu, z širokého okolí bylo jejich věž určitě slyšet díky otevřeným oknům =)
179.
20:51 | 31.července 2009
V ten samý čas před školou..

Ředitel byl z Freddyho průserářství tak naštvaný, že řekl "Tak mazej do školy!" .... u tohoto sem Skončil nebo ne? tak jo budu pokračovat tam

Freddy se potichu zasmál otočil se na ředitele a řekl si sám pro sebe: "Hmm..tohle mi tak ještě chybělo..no co...to je teprve začátek" otočil se a pomalu ale klidně šel zpět do školy...
178.
20:47 | 31.července 2009
Forgy...co kdybys ty dělal to Prostředí a já Postavy a nebo obráceně..Ptž hlídat tvýho Machýrka moc nechci a souhlasím z Vlascem =)..taky vím že sem se o to moc nestaral ale skusím se to Napravit a každopádně díky Forgy za to že si se mi postaral o Postavu
177.
20:39 | 31.července 2009
Hej..=( tohle se nedá číst co chudák já
176.
rara01 [profi hráč]
19:56 | 31.července 2009
Will šel tedy do školy, vyšel nějaká ta patra, potom běžel přes chdbu na WC, potom se vyčůral ( ) a šel zase do třídy, šel k učitelce ,který držela nějakej papírek, omluvil se jí a potom si šel sednout a přichystal si učení, koukl se na Boba a sykl na něj " Co se stalo?"
175.
19:20 | 31.července 2009
Tak kde vězí Fir36e? =( Pokud se dnes neukáže, tak to musím za něj vyřešit já s tím ředitelem =). Ať se to tu trochu hne .

Vlasec> Tak to neškrtej a radši navaž . Tak se hold Bob spletl no, ale toho neomlouvá, aspoň to bude zajímavější, co mám pořád vymýšlet?

Jo a ještě, nevím, proč místo dotazů hned nenavážete, pak totiž opravdu nevím co mám vymýšlet, když toho necháte a nenapíšete, kde se právě nacházíte a tak...
174.
Vlasec [VIP člen]
17:23 | 31.července 2009
Aha, tak to se omlouvám. Sice jsi to nenapsal přímo, ale mělo mi to dojít z toho, že mu to řekla a pak pro změnu ať si sedne Škrtám
173.
17:18 | 31.července 2009
Pokračovat s ním můžu, ale nevím jak to budu zvládat, ptž teď mám v ruce víc než jednu postavu . A ještě do toho vypravuji =)...

Jason Sykl zpět "Jak asi, vždyť mi ho úča zabrala! Ty jsi to neviděl jak sem jí ho tam nesl?" odpověděl udiveně Jason. "Buď rád, že to neviděla, mohl jsi mít třeba průser.."
172.
Vlasec [VIP člen]
14:28 | 31.července 2009
O Jasona se bude starat Fir36e? Dvě postavy v jedné ruce se mi moc nelíbí, nechceš s ním pokračovat? Každopádně zpátky do třídy.

Bob využil toho, že byl ve třídě trochu zmatek kvůli tomu, že George nabonzoval Freddyho. Sykl po Jasonovi: "Hoď to psaní zpět!"

Bob si vydechl, když viděl, že učitelka psaní nečetla. Snad by z toho nic vážného nebylo, ale tohle by mělo zůstat mezi nima.
171.
rara01 [profi hráč]
13:20 | 31.července 2009
myslí učitel mě?
Zobrazeno 171-180 z 350 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
5
Profily
5
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Září 2026
PoÚtStČtSoNe
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.2464 sekund