"Kam jede? A na jak dlouho?!" tak vyzvídala, protože tohle zrovna nebylo obvyklý, aby zmizel =)) "jinak já bych to klidně zvládla tady sama, není mi 10..." tak se pousmála a lehce pokynula na jídlo, že uvařit si umí, tak kvůli tomu se nemusela obtěžovat =)) |
"Jj dobrou, Aha, třeba toho pravého jednou poznáš děvče, doufám že nebude jako tvůj otec" řekla z hodně mírný humorem.. "Teď si od něj snad na chvíli odpočineme, přijela jsem záměrně víš, nechci aby si tu byla sama a když teď táta odjíždí na nějakou pánskou jízdu, nechci dopustit, aby jsi tu byla sama..." řekla a čekala Andiny reakce, chtěl jí udělat radost, věděla, co je otec zač! |
"Dobrou chuť..." tak jí Andy popřála a pustila se do toho... "Ne," odpověděla, chtěla mít klid =) bylo jí úplně jasný, že za chvíli přijde otec a bude tu zase tóčo, obzvlášť potom, co zjistí, že do tý školy nešla... a jak přijde nalitej, tak mu nějaký výhružky budou srdečně jedno... tak alespoň se najíst v klidu... |
"Ano už běžím" Šla se tedy najíst a vyptával se u oběda Andy "Tak co Andy, co kluci? máš nějakého? =)" řekla matka, neboť to chtěla vědět, asi jako všechny matky =). |
Andy se usmála... "To je fajn..." v duchu si pomyslela, že to je k ničemu, že bude muset do tý debilní školy a ještě když bude chtít něco podniknout, nebo něco takového, tak se ani nedostane ven za klukama... "Už to je, pojď jíst..." tak se posumála a nandala baštu na dva talíře rovným dílem... |
"Tak to je táta hodný" Taky zalhala, věděla jaký doopravdy manžel je, ale také se ho bála občas jí bil... "A co Andy, jak jsi se měla? Teď budu týden doma a udělám si na tebe čas =)." byla ráda máma a doufala že udělá radost i dceři. |
Andy se pousmála a šla jí tedy přivítat... "Ráno mi nebylo dobře, tak jsem zůstala doma, táta mě nechal..." zalhala, jako po kolikáté už?! Ona to snad ani jinak už neuměla... |
"To ani maminku nepřivítáš?" řekla opět radostně a mile, "Ano oběd si s tebou určitě dám, copak vaříš? A jakto, že nejsi ve škole? je kousek po poledni..." divila se matka.. |
Andy zůstala koukat, mámu fakt doma nečekala... "Ahoj..." zůstala trochu koukat, "dáš si se mnou oběd?!" trochu zaraženě a mírně fascinovaně z ní vylezlo jediné rozumné, co v téhle chvíli šlo =)) |
Fir36e> Vždyť já si "svýho machýrka" hlídám sám! A navíc, teď si to chceš vzít, když jsem se do toho teď pustil? .. Hle jak chceš, je to tvá povídka.. ... Ve škole Jakmile Freddy namachrovaně odešel do školy, potkal ho naštvaný Jason, byla totiž přestávka Jason řekl Freddymu "Tak co? Jak ti to vyšlo z ředitelem?" Řekl pohrdavě a hnusně... U Andy Doma Andy si tam vesele poskakovala u vaření, když tu náhle přijela její mamka, volala na ní, ale nic, tak k ní přišla dřív a bafla na ní "Ahoj dceruško moje =)" řekla mile a radostně, přijela totiž z dlouhé služební cesty... Ve třídě Všichni čekali, až se ukáže George, aby si to s ním vyřídili, protože jim Freddy nebyl až zas tak volný, ale George se ze strachu schovával v ředitelně, jak jinak řekli si ostatní.. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3302 sekund |