"Jo, asi jsem hluchá..." (a Ravennka neumí číst =)) tak se pousmála, "pojď, sednem ke mě do okna..." usmála se a pozvala ho dál... a rovnou cestou k ní. U okna měla přiražený stůl, na který se dalo sednout a koukat na ten pěkný výhled, který tenhle barák poskytoval - směr hospoda, dětské hřiště a les =) |
"Jsi hluchá, říkal jsem, že já mám brka ." řekl mile Jason. "Tak dáme to nebo jak?" s pocitem, že ho Andy pozve dál, nebo půjde ven , |
"Nemám nic, ale nepochybuju, že Ty něco máš a přišel ses podělit..." zazubila se na Jasona, "jasněže jsem doma sama, nebo ti přijde, že by tu někdo řval, chrápal, nebo se jinak hlasitě projevoval?!" zasmála se =) |
"Ahoj, no jsem se se za tebou podívat, mám nějaký brka, jsi doma sama?" řekl jí to s pocitem, že jí odpoví nazpět ... |
Andina... omg snad radši Andy máma =)) "Ahoj..." usmála se Jasona od nádobí "Co Ty tady?!" |
Po skončení školy Jakmile skončila škola, vyrazil Jason za Andy, zazvonil na zvonek... Potkal ve dveřích její mámu, kterou dlouho neviděl, "Dobrý den " řekl slušně, Andina máma odpověděla a šla na nákup... |
"dík," usmála se =) příjemná změna, vždycky všechny prachy musela sebrat otci, jinak by se nedostala ke koruně. A on všechno rychle poznat, když neměl v hospodě na zaplacení... takhle si spoň může koupit něco, co kdyby její matka věděla, že kupuje, tak by jí nedala ani korunu a sama by jí dala pár facek =)) |
"Neboj se, vzala jsem si práci s sebou.." Ale přes den ti dám volnost, večer se ti budu věnovat " byla ráda, že to dcera řekla, i když tušila, že to není pravda... "Jdu něco nakoupit, viděla jsem, že tu nemáš spoustu jídla a navíc, když tu jsem já .Nechám ti tady nějaké peníze "... |
"Jasněže jo," usmála se na ní, nechtěla jí ublížit, "jenom že jsi hodně zaneprázdněná, tak aby Ti to nedělalo zbytečně čáru přes rozpočet..." nj, v týhle rodině se furt jenom lže =)) ani jinak to nende =) |
"Jede někam chlastat, z chlapy z hospody, neřekl ti to, protože jsem ho přemluvila, aby to bylo překvapení!" řekla, protože s ní taky chtěla být, když jí vidí tak málo, " Já ti věřím, že by jsi to zvládla, však se vidíme málo a to nejsi ráda, že tu máš na týden mámu po dlouhý době?" řekla posmutněle.. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2572 sekund |