Forgy>Dobře..hlídej to =)) vidím že se o to dost hezky staráš =)) já enom(jenom ) potřeboval nějak pomoc =)) |
Vlasec>jj, samozřejmě =) tak víš co, je to jeho poprvé To se vstřebá |
Ravennka> Jak píše "když s postavama nehýbete ..." Uznej, že necelé 2 hodiny nejsou moc času na reakci, takhle ve své povídce hráče nevynecháváš a čekáš na ně. |
adam> on tě někdo zapojí o tom nepochybuju, můžeš někomu dělat mladšího bratra lol =) |
Acjo,taky bych se chtěl zúčastnit,ale kdo pozdě chodí,sám sobě škodí no |
Mohl jít Jason za školu ale tak on se chce napravovat, co =/ každopádně on se Bob může připlést i venku ke spoustě věcí, stačí trocha "náhod" a je to |
Ano, málo s postavou hýbu, ale třeba v povídce na pokračování obvykle neuškodí, když člověk jeden den přijde až navečer, tam to nejede tak rychle. Tady jsem zcela jasně psal ten večer, než šel Bob spát, že má něco v plánu ve škole.
Čekal jsem, že se ve škole bude něco dít, ale když jsi někdy v deset napsal přestávku po první hodině a o necelé dvě hodiny později, že škola končí, to se fakt nedá. Mimo školu jsem neměl v úmyslu nějak složitě vyvíjet děj a s vaší partou moc nekamarádím, takhle to můžu rovnou zabalit. Pokud další den ve škole budu zase mít jen necelé dvě hodiny na reakci, tak napíšu postavě pohřeb nebo nějakou cestu ven z děje a končím. |
Vlasec > Zalistuj zpět, tam jsem napsal, že škola skončila, když vy s těmi postavami málo hýbete a co já pak tady s tím ... |
for-gete, pokud se ti něco nebude líbit, tak řekni ... každopádně Jason, zdá se, už přeskočil někam za poledne, ale Bob má ještě 8:30 ... takže na chvilku posun časové linie? Když přišel Freddy do třídy, Bob se podíval na jeho výstavní monokl a hned se ho zeptal: "Koukám, někdo snesl modré z nebe až pod oko. To ses porval, nebo tě někdo zmlátil?" |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6921 sekund |