Zapomenuté heslo

Povídka ze školy

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
240.
17:49 | 4.srpna 2009
Jméno> Bill

Charakter (povaha)> Jsem frajer který si něco prožil tam odkud pochází měl už problémi se zákonem protože se dostal do gangu a šli vykrást nějaký obchod a neřekli mu že si má vzít rukavice a nechal tam otisky a dostali ho je výbušný ale dokáže se ovládat
mám motorku krosku a jezdím sní do školy

Věk> (17 let
Třída> H2B
Rodina>Táta prodává motorky a Máma je na mateřský mám 2 bratry Jona(14) a Harryho(2 měsíce)
Byt> rodinný domek se zahradou a garáží 3 patra
239.
13:48 | 4.srpna 2009
Panebože!! chudák já...srry..sem se tu tak z čista jasna zjěvil ale jedem asi tak ve 3-4
238.
rara01 [profi hráč]
13:22 | 4.srpna 2009
Will se překvapeně, z otevřenou pusou koukl na toho maturanta, chvíli na ně koukal, a potom si všiml, že jeden menší kluk drží baťoh, koukl se pod sebe a baťoh tam nebyl! " Sakra!!!" řekl si a rozběžel se za nimi, vzal toho lapku, oslovil ho, on se otočil, Will mu vytrhl baťoh z ruky a rychle běžel domů....
237.
10:06 | 4.srpna 2009
ne, že mu s ní pohnu, ale nebudu hýbat každopádně Freddy může být dorvanej tak, že ho raděj budou udržovat v umělém spánku =P takže Jason se tam dostal maximálně na kukačku, když prohlásil, že je příbuzný... a pak ho vyhodili
236.
10:05 | 4.srpna 2009
btw, neříkala jsi, že mu s tou postavou budeš mírně hýbat bude-li potřeba?
235.
10:03 | 4.srpna 2009
Andy se ušklíbla.. "Dlouho jsme se neviděly, proto je ten správný čas mě citově vydírat..." ušklíbla se a zamířila ven... už ani neměla chuť jít do nemocnice za Freddym, tak se jen tak šla toulat a nepočítala s tím, že by se do večera vrátila domů... jestli, tak až někdy v noci...

btw v nemocnici těžko bude Jason, když Fire tu neni a pár dní nebude, tak neodpoví <úi>
234.
Vlasec [VIP člen]
10:01 | 4.srpna 2009
Bob se na toho kluka podíval: "Nekuř, chcípneš" řekl a prošel kolem. Už měl s sebou dvě nové trička, ale kalhoty furt nenašel, tak dále hledal, než se obchody zavřou.
Jinak Bob je ten typ, kterého se většina spolužáků bojí, ale když je problém s někým z jiné třídy, tak ochotně pomůže ...
233.
9:59 | 4.srpna 2009
Andy
"Kam ven? Dělej řekni mi to a potom tě pustím, ale uklidíme ten byt jasný!" matka se nechtěla s ní rozhádat a proto ustupovala.. "Nevím proč si na mě drzá, tak já tě nevidím strašně dlouho a ty se chováš takto?... Velmi sem se v tobě zklamala, vypadni si tedy ven!" matka odešla z brekem do ložnice...
232.
9:56 | 4.srpna 2009
Will

Ten kluk byl prostě silnej, rychlej, ale mezi těmi maturanty byl i kluk, který se choval drsně, ale v srdci byl hodný, mírumilovný člověk a tak řekl, "A co nám vlastně zrovna Will udělal?" "Proč se s ním chcete prát a ještě k tomu proti němu postavíte Huga?".. maturanti se zasekli a řekli no jo, tak ho necháme, ale měli mezi sebou i lapku, a když už odcházeli, on se rozeběhl a ukradl Willovi batoh a čekal, že tam bude něco mít, ale každopádně všichni utíkali.. Magoři ....
231.
9:53 | 4.srpna 2009
"Ven," odpověděla Andy značně drze, vzhledem k tomu, že po ní chtěla, aby uklízela...jako by nestačilo, že dělala oběd, tse...
Zobrazeno 111-120 z 350 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
3
Profily
3
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Červenec 2026
PoÚtStČtSoNe
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.7043 sekund