Jméno> Bill Charakter (povaha)> Jsem frajer který si něco prožil tam odkud pochází měl už problémi se zákonem protože se dostal do gangu a šli vykrást nějaký obchod a neřekli mu že si má vzít rukavice a nechal tam otisky a dostali ho je výbušný ale dokáže se ovládat mám motorku krosku a jezdím sní do školy Věk> (17 let Třída> H2B Rodina>Táta prodává motorky a Máma je na mateřský mám 2 bratry Jona(14) a Harryho(2 měsíce) Byt> rodinný domek se zahradou a garáží 3 patra |
Panebože!! chudák já...srry..sem se tu tak z čista jasna zjěvil ale jedem asi tak ve 3-4 |
Will se překvapeně, z otevřenou pusou koukl na toho maturanta, chvíli na ně koukal, a potom si všiml, že jeden menší kluk drží baťoh, koukl se pod sebe a baťoh tam nebyl! " Sakra!!!" řekl si a rozběžel se za nimi, vzal toho lapku, oslovil ho, on se otočil, Will mu vytrhl baťoh z ruky a rychle běžel domů.... |
ne, že mu s ní pohnu, ale nebudu hýbat každopádně Freddy může být dorvanej tak, že ho raděj budou udržovat v umělém spánku =P takže Jason se tam dostal maximálně na kukačku, když prohlásil, že je příbuzný... a pak ho vyhodili |
btw, neříkala jsi, že mu s tou postavou budeš mírně hýbat bude-li potřeba? |
Andy se ušklíbla.. "Dlouho jsme se neviděly, proto je ten správný čas mě citově vydírat..." ušklíbla se a zamířila ven... už ani neměla chuť jít do nemocnice za Freddym, tak se jen tak šla toulat a nepočítala s tím, že by se do večera vrátila domů... jestli, tak až někdy v noci... btw v nemocnici těžko bude Jason, když Fire tu neni a pár dní nebude, tak neodpoví <úi> |
Bob se na toho kluka podíval: "Nekuř, chcípneš" řekl a prošel kolem. Už měl s sebou dvě nové trička, ale kalhoty furt nenašel, tak dále hledal, než se obchody zavřou.
Jinak Bob je ten typ, kterého se většina spolužáků bojí, ale když je problém s někým z jiné třídy, tak ochotně pomůže ... |
Andy "Kam ven? Dělej řekni mi to a potom tě pustím, ale uklidíme ten byt jasný!" matka se nechtěla s ní rozhádat a proto ustupovala.. "Nevím proč si na mě drzá, tak já tě nevidím strašně dlouho a ty se chováš takto?... Velmi sem se v tobě zklamala, vypadni si tedy ven!" matka odešla z brekem do ložnice... |
Will Ten kluk byl prostě silnej, rychlej, ale mezi těmi maturanty byl i kluk, který se choval drsně, ale v srdci byl hodný, mírumilovný člověk a tak řekl, "A co nám vlastně zrovna Will udělal?" "Proč se s ním chcete prát a ještě k tomu proti němu postavíte Huga?".. maturanti se zasekli a řekli no jo, tak ho necháme, ale měli mezi sebou i lapku, a když už odcházeli, on se rozeběhl a ukradl Willovi batoh a čekal, že tam bude něco mít, ale každopádně všichni utíkali.. Magoři .... |
"Ven," odpověděla Andy značně drze, vzhledem k tomu, že po ní chtěla, aby uklízela...jako by nestačilo, že dělala oběd, tse... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3071 sekund |