"Jistě, můžeš, to je snad jasný ne!" řekl Jason, jako by to byla jasňačka.. "Ubalíme ještě brko? " Jason měl ještě chuť... |
musím říct, že mě Jason pobavil - tolikrát jsem ubalit v jedný větě jsem ještě neviděla Andy kývla, ubalila to a mohli se do toho společně dát Dali si spolu, pokecali a pak se Ash optala... "Nenechal bys mě dneska přespat u sebe? Máti doma vyšilovala, tak tam nehodlám se dneska vrátit... a spát venku se mi moc nechce..." tak se poušklíbla... |
rara01 > Netahej mě za nos! Napsal jsi, že jsi tomu lapkovi vytrhl batoh a běžel jsi urychleně domů... |
" Ukradli mi baťoh." řekl trochu posmutnělím výrazem, koukl na fotra, šel dos výho pokoje, umyl se, vyčistil si zuby a šel spát... |
Posouvám příběh na 20:30, ať můžu ukončit tento den a načít nový . U Willa doma Fotr čeká ve dveřích, "Kde jsi byl?" řekl né zas tak z velkým překvapením, že se zase flákal, však mu to bylo jedno, neboť mu bylo jedno, co dělá jeho syn... Bob ve městě Obchody se zavírají a začíná se stmívat. Kam se vydá Bob ví pouze on sám=) a Vlasec . Jason a Andy Jason napsal Andy a setkali se, co jiného by mohli oni dva dělat, než užívat Mariánu .. Jason vytáhl gram a zeptal se "Andy, Ubalíš to? Nemám náladu na to to balit.. " řekl s pocitem, že to ubalí, protože to opravdu balit nechtěl =)... |
Uveden jsi byl, teď můžeš čekat na pokračování ... které bych taky vcelku rád viděl |
Bill Jelikož má Bill motorku a rád na ní jezdí, tak jede kolem, kde jsou zrovna lidi, nikdo ho nezná, zrovna se totiž přistěhoval. Je tam mezi nimi Jason, který přišel od zraněného Freddyho, kouká na Billa a jde za ním, "Čus, nemáš prosím tě cígo" řekne s klidem Jason.... |
Sasuke13> Super . Teď se tak nějak pozvolna uveď do příběhu, třeba že někoho potkáš z kamarádů =)... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2972 sekund |