Bill odpoví " jo mám " a dá Jasonovi do ruky 3 cíga a zapalí mu jednu a sám si dá do pusi cígo a taky si zapalí. |
Rara> kdybys přišel domů, v ruce batoh a řekl otci "ukradli mi batoh", tak by tobylo ok? Já bejt tim otcem, tak si myslim, že jsi něco hulil |
Ty jo, zase takový skok bez zjevného důvodu ... a zase žádná příležitost pro Boba porvat se ale tak proč ne, může být. Každopádně do půl deváté by se Bob po second handech fakt netoulal, takže to napíšu tak nějak od odpoledne. Bob nakonec v jednom obchodě našel džíny, které mu sedly skoro dokonale, sice byly trochu flekaté, těžko říct od čeho, ale co už, staré se už skoro rozpadají. A stejně, kdyby koupil nové, tak by po to na nich pár rvačkách nešlo poznat. Spokojen s nákupem, zašel ještě do videopůjčovny pro nějakou kazetu, jednou do týdne zval lidi z domova na film a ten den byl zrovna dnes. Ráno si na internetu vyhledal pár zajímavých filmů, takže už moc neřešil, prostě si jeden půjčil a šel. Cestou ještě koupil velký sáček popcornu a kofolu. Film bývá až večer a toulat se mu už nechtělo, tak zalezl na pokoj a četl detektivku. Přece jen, knížky se půjčují levněji a často jsou i zajímavější než filmy. Takhle zabil celé odpoledne a když už bylo skoro osm, vytáhl kazetu a šel do společenské místnosti připravit zábavu. Za chvilku přišli ostatní a Bob, pohodlně uveleben na pohovce, řekl něco málo o filmu a pak už jen stiskl PLAY na ovladači videa a filmový večer mohl začít. |
"Dík..." usmála se zeširoka a kývla... "Dáme po cestě, ne?!" mrkla na něj, že by se pomalu zvedli a šli =) U nich doma sice párkrát byla, ale teda netušila, jak se bude Jasonova mamka tvářit až tam přivede nocležnici... nehledě na to, že ráno zase nehodlala jít do školy. A jak asi bude její vlastní máti vyšilovat... snad jí nenapadne zase jí nechat hledat policajtama jak tenkrát... to už byly moc velký oplétačky s úřadem, o to nestála... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3777 sekund |