A ještě k těm ročním obdobím: Ano, bylo by třeba na jaře léto... Ale co by bylo v létě? Když je teplota nad teplotu lidského těla, na plících se srážejí kapičky a člověk se může udusit! |
Ke zkáze světa Podle mě bude, ale ne v roce 2012. Nevím jak je to dlouho, ale moc ne, nikdo nevěděl, že kousek od Země proletěla planetka. A toto ví o několik let dopředu?... Moc se mi to nezdá. (Nevím jestli jste to slyšeli, ale v roce 2000 mělo být to samé = Konec světa) Nikdo neví co se stane. Možná na nás něco letí, ale pokud se o tom ví, tak proč se nikdo nepřipravuje? ke Změně klimatu Ano, opravdu je tady, klima se mění. Když to půjde takto rychle, tak umřeme (pokud nebude zkáza světa) v roce 2013. |
mě je to jedno mám rád všechny ALE NEnávidím takovou zimu kd je zmrzlý sníh a j ho jenom trošku! |
Já zas léto nesnáším. Jsem náchylný k úpalům (už jsem ho měl 5krát v životě), ve vedru vždycky málem umřu , jednou jsme jeli 50 kilometrů na kole v 38 stupních!!! Hrůza!!! Nemohl jsem dýchat. Takže mě by to vadilo |
mne by aj vyhovovalo globalne oteplovanie pestoval by som si tropické ovocia na zahrade a nemusel by som mať skleník a navyše rastliny maju radi oxid uhličitý ale podla mna zadne globalne oteplovane neni (mam rad leto ) |
podle mě někdy ke globálnímu oteplování dojde, vždyť jak to tady vypadá?? Kam se na ulici kouknete tam začuděný auta, továrny ještě horší... no, jestli se takhle budeme chovat k naší planetě, tak je tu btzo nějaká zkáza... |
Ale nějak se tu bavíme víc o zkáze světa než o globálním oteplování. xD |
Ale zase mi připadá divný, že by to bylo 21. 12. 2012, je tam nápadně moc jenom 2 a 1 (a jedna nula, no...). Když jsem to založil, měl jsem asi nějakou slabou chvilku. xD Ale na druhou stranu, ta výměna pólů není zas tak vzácný jev. Stalo se to už hodněkrát. Ale že by kvůli tomu vyhynulo lidstvo... Včeli, netopýři apod. z toho budou zmatení jako sova na světle, ale my maximálně pár dní budeme špatně spát. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3534 sekund |