Zapomenuté heslo

Změna Klimatu - Váš názor?

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
4.
Vojife [VIP člen]
8:48 | 24.července 2009
Já vim. A stim 2012 jako jenom trošičku. Já jenom řikám, ať si dáme pozor, protože je pravda, že to klima se zhoršuje a např. já se nad 35 stupňů, což teď je dost dusim a způsobuje to supercelické bouřky, které způsobují záplavy. Ale já to jenom tak řikám, ne že bych si chtěl hrát na velkýho napravovatele světa. Prostě...
3.
0:28 | 24.července 2009
Jenom pář připomínek k zamyšlení...

- O peníze jde vždycky až na prvním místě

- Ekologie, v propagovaném slova smyslu, je čistě o penězích a populismu - teď je to přece moderní všechno bio, eko a podobné =)

- Střídání dob ledových a meziledových, říká vám to něco?!

- Topolánek ať jde k šípku - nějakých našich 9%, ať donutí Američany přistoupit ke Kjótu a to teprv bude - sice mají nějaké vlastní předpisy, ale tak =)

- Pokud bude konec světa, tak nám to ostatně může být jedno =))

- Konec světa už byl hlášen na půlnoc 31. 12. 1999 -> 1. 1. 2000 a mnohdy předtím i potom (jak byly planety v kříži)

- Je spousta věšteb i po roce 2012, tak co se stresovat ;D Navíc pokud si dobře pamatuju, tak dle Mayů má dojít ke "konci světa tak, jak jej známe" - tj. nemusí se vůbec konat konec světa - třeba přiletí malí šediví mužíčci a změní se naše vnímání vesmíru

btw ad Vlasec> k těm hol. a belg. přidej ještě obyvatele ostrovů
2.
Vlasec [VIP člen]
21:22 | 23.července 2009
no pokud vím, je tady už nějaké to téma s tímto zaměřením a to krapet umřelo ...

Jinak k reakci pár neucelených postřehů>

Světové povodně, neboli potopa ... Dinosauři se nevlezli do archy bo byli moc velcí (a stejně by dnes neměli co žrať)

Já moc nevěřím, že hrozí vyhubení lidstva, holanďané a belgičané se mají čeho bát, ale že to zaplaví celý svět? Tomu fakt někdo věří?

Svět se mění. Vadí tak moc, že u nás není všude jen les, ale místy jsou vlivem odlesňování louky? Že jsou tady města, která se nadále rozrůstají? A že sem tam byl les pokácen a vysazen jiný?

Všechno se svádí na skleníkové plyny, protože tady je dostatek prostoru pro kšeft. Přitom o pár desetiletí dříve se báli doby ledové a uvažovali o potírání ledovců sazemi.

Ať už jsou hlasatelé konce světa zaměřeni jakkoli, obvykle je výsledkem jejich činnosti slušný příjem peněz do jejich kapes. Byznys a lobing jsou v případě IPCC (Intergovernmental Panel on Climatic Change) docela podstatnými věcmi.

Průměrný ekologický guru zcestuje celý svět letadlem, aby poskytl snímky, jak CO2 hrozně uškodilo přírodě. Hledá způsoby, jak nahradit vše ekologičtějšími způsoby a neřeší vedlejší účinky (zářivky třeba více namáhají oči, mají špatné barevné spektrum; biopaliva zatěžují pro změnu ornou půdu a kácí se pralesy aby bylo kde je pěstovat, atd.)

Nebuďte ekologičtí aktivisté, ekologicky hlavně musíte smýšlet a chovat se, ne to všem vnucovat.
1.
Vojife [VIP člen]
21:02 | 23.července 2009
Jak asi víte, povodně a vedra v dnešní době jsou nejspíš způsobena globálním oteplováním, neboli vypouštěním sklenkových plynů do ovzduší.
Tak jsem si jednoučetl v časopisu Respekt a dočetl jsem se, že ODS chystá do roku 2020 snížit počet skleníkových plynů o 9 procent. Ale já se ptám: Opravdu se to podaří? Stačí to?- devět procent je sice vcelku dost, ale stejně si myslím, že to situaci prakticky nezmění. A poslední otázka: Stihne se to? Říká se, že roku 2012 má být konec světa. Na takové pověry jsem nikdy nevěřil. Ale jaká je jedna z teorií vyhynutí dinosaurů? - světové povodně. A kromě toho, i když jsem tomu nikdy nevěřil, už začínám. (Podívejte se na tento dokument - http://2012.konec-sveta.cz/video-rok-2012/) - Tolik věcí nasvědčuje tomu, že je to pravda.
A teď, pokud Vám to nevadí, si trochu v nepravém slova smyslu zafilosofuju: Pokud jste viděli planetu opic, kde bylo, že lidé zničili sami sebe a vrátili se jakoby do pravěku, nejspíš jste to sledovali prostě jako film. Ale zapřemýšleli už jste o tom? Napadlo váš, že toto se právě děje? Lidé do vzduchu vypouštějí obrovské množství skleníkových plynů a to může vést k naprostému sebezničení.
Prosím, přemýšlejte o tomhle článku a napište svůj názor.
Zobrazeno 61-64 z 64 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
2
Profily
3
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Září 2026
PoÚtStČtSoNe
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.2720 sekund