Ravennka (10): xD (Zrovna týhle verzi nevěřim vůbec.) Vlasec (11): Já nejsem hlasatel konce světa! Prostě píšu, co si myslim! Zas to nikdo nepochopil...! daniell98 (12): Souhlasim. S tim koncem. Ale zas 100% bych neřek... |
Dinosauři jsou stále ještě mezi námi viz Nessie a taktéž k inspiraci film Mario Bros. |
Hmm život se 100% vráti ale lidi se nemusí vrátit Stejne jako dinasauři |
Ravennka> To jako že bychom byli herci v takovém vesmírném divadle "Evoluce společností"? No každopádně nevím čím to, ale se zelenou se mi furt spojují vypatlané mozky ať už jde o ekologické aktivisty nebo o zelené mužíky z armády. A poslední dobou také prachy, které tahají ze státní kasy a tedy z kapes občanů na jejich aktivity, které dávají logiku jen pokud tam člověk jako důvod vidí ty prachy samotné. Hlasatelů konce světa byla spousta, člověk by mohl žít v neustálém strachu. Křesťané taky hlásají konec světa, ale podle Bible žádné konkrétní datum není ... A tak nějak mi připadá, "prorok" si těch pár let užije popularity a pak ... "nějak to nevyšlo, asi to bude až o pár let později ..." |
No a proč by ne - pokud by se potvrdila ta verze, že nás sem přivezli mimozemšťané z jiné planety, tak proč by ne =) Vezměte to takhle - 21. přiletí mimozemšťané, zahubí nás, protože už jsme moc vyspělí a ohrožovali bychom je 27. přiletí znova, jen s pralidmi a začne to všechno na novo |
život vrátí? Život by se samozřejmě někdy vrátil. Asi ne za šest dní po tom. |
mno..nwm jestli je to to samí video ale tam v tom videu psali že se život vráti v roce 27.12.2012 a kokal sem na jiný video ptž..mi to co sem dal Vojife nefungovalo =( |
Já nevím, kolik toho pamatujete, ale taková horka bývají každý rok. Letos je to počasí trochu zblázněný, protože se střídají vedra a skoky do zimy, ale to tu taky bývalo. A mluví se o tom každý rok, jak je to hrozný... Nejhorší stejně není to vedro, ale ty populistický kecy =)) Fir36e> Po čem? Jak rychle? Na co vůbec reaguješ? =)) |
Mě by jenom tak trochu zajímalo jakto že bude ten život zas tak rychle zpátky =( |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3839 sekund |