Zapomenuté heslo

Změna Klimatu - Váš názor?

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
34.
Vlasec [VIP člen]
0:09 | 2.srpna 2009
Vojife> Ne, asteroid a meteor není to samé. Meteorem se obvykle myslí menší odštěpený kus asteroidu, který buďto shoří v atmosféře, nebo nějaká malá jeho část dopadne na planetu. Asteroid je velké těleso z nějakého kamene nebo kovu, kometa je oproti tomu kus ledu. Aspoň to říkají na Ask.Yahoo.com.
http://ask.yahoo.com/20020226.html

daniel98> Ne, pokud zničíme planetu dalším generacím, nebude to dobré. Otázka je, nakolik má na oteplování země vliv člověk. Podle některých vědců mají větší vliv erupce na slunci a pokud bude dlouhý úbytek slunečních erupcí, může nastat i doba ledová, případně menší doba ledová.

Dejme tomu, že zelení mají pravdu, že člověk zapříčinil problém. Ale pod vlivem zelených můžeme planetu ničit taky, jen jinak. Větrné elektrárny zabijí ptactvo, hlukem i větší zvířata (nemají klid ke spánku) a narušují krajinu. Produkce biopaliv způsobuje nedostatek orné půdy a pak se kácí lesy, aby bylo kde pěstovat rostliny na jídlo. A protesty proti jaderné energii se v Německu projevily tak, že uhelná lobby uspěla s plány na dvacet nových tepelných elektráren.

Uvažování většiny aktivistů je dost krátkozraké a jejich guru obvykle spíše touží po moci, majetku, čemkoli, jen ne po dobru pro tuto planetu. Ostatně, když je tady velký dav lidí, kteří už nepřemýšlí, ale přemýšlí za ně někdo jiný, dá se toho zneužívat.
33.
16:49 | 1.srpna 2009
Prosim vás změna klimatu je blbost a kdyby ne tak to není starost této generaci lidí!
32.
Vojife [VIP člen]
16:34 | 1.srpna 2009
Re. Vlasec > Fir36e:

A taky Jupiter velkou většinu asteroidů pohlcuje a už sem nedoletí (Vlasec> asteroid se to jmenuje mimo zemi a meteorit až v atmosféře, je to jedno a to samé).
31.
Vojife [VIP člen]
16:31 | 1.srpna 2009
...Wow!...
30.
18:29 | 27.července 2009
Vlasec> už zase? zase hledáš chyby na Ravennce? Já myslel, že tohle jsme si už vyjasnili... Mimochodem, kdybys jí trochu znal, nebo se díval jak píše a ne jen hledal chyby, tak bys vědel, že "huala" uplně bežně píše, mimochodem je tu _stále_ dost jiné důležité práce, kterou je potřeba udělat a dost jiných věcí, na které je třeba dotyčné upozorňovat, myslím, že bys měl začít od toho druhého konce, kde je ten bordel největší a né u těch, kteří píšou až na občasné výjimky bez chyb a chovají se korektně
29.
Vlasec [VIP člen]
17:33 | 27.července 2009
Ravennka> Myslíš "voilà"? Raději bych použil české "ejhle", francouzštinu nemusím a zkomolenou už vůbec ne.

Daxter98> Podle vědců vyhasne slunce ještě za hodně dlouho, spíše jde o miliardy let než o desetitisíce Problém můžou být spíše nevyváženosti v prudkosti reakce, když je více erupcí, oteplí se, když méně, ochladí se. Je to jeden z faktorů, i když ne jediný, pro globální oteplování a ochlazování. A to, že jedna věc je nesmysl neznamená, že každé varování jsou kecy.

Fir36e> Meteorit dopadne jako malý černý šutr, většina shoří v atmosféře, problémem jsou spíše asteroidy, ty jsou krapet větší a mohlo by to spláchnout i kus kontinentu.

Vojife> Tak se budu opakovat, změna klimatu je něco, co se pravděpodobně stávalo a stává (proč se by Grónsko = Greenland, Zelená země, jmenovalo jak jmenuje, kdyby tam dřív nebylo zeleněji?) ... A v dnešní době je změna klimatu především skvělý byznys.
28.
10:21 | 26.července 2009
no tak to este ze nejsi malej jinak by sme ne tu nemeli...
27.
Vojife [VIP člen]
10:12 | 26.července 2009
Já jenom k tomu prvnímu, co jsem napsal. Mluvil jsem hlavně o změně klimatu a ten konec světa jentak mimochodem. Ale to je jedno.

PS: Taky nesmíš bejt blbej. Když mi bylo 7 a byl jsem eště blbej, tak na mě brácha z druhý strany ulice něco zařval a já jsem moc nedával pozor a pochopil jsem to jako "nic nejede", ale vono něco jelo... ale stačil jsem přeběhnout.
26.
20:11 | 25.července 2009
Daxter98> tak to Tě můžu ubezpečit, že dávat pozor nestačí... rozhlídl jsem se jednou, po druhé, vlezl na přechod a ze zatáčky zpoza keře vylítl frajer 70... a nenaděláš nic, můžeš si dát pozor, nebo pohov, je to úplně jedno, až si někdy dáš ruce na kapotu, pochopíš a věř, že není o co stát...
25.
20:10 | 25.července 2009
a taky trocha štěstí.. ale to sme trochu odbočili =)
Zobrazeno 31-40 z 64 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
4
Profily
5
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Říjen 2026
PoÚtStČtSoNe
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.7308 sekund