A nebude potom i ta jeskyně moc luxus? Vždyť budeme zabíjet organismy tím, že změníme klima v těch jeskyních... |
avgp7> Jo, zničme elektrárny, hlavně ty jaderné, ať to udělá pěkný radioaktivní spad A taky už bylo dost let vědeckého pokroku, tak se můžeme vrátit do jeskyní ... oops, na to je nás už trochu moc. Tak co, jsi ochotný zemřít pro svou věc?
Vojife> To je dobře Důvěřivost se nevyplácí ani vůči vládě, ani vůči autorům konspiračních teorií, tam se taky najde spousta nesmyslů. |
haló! Uvěřil jsem příspěvku č. 35. Měli byste se na něj kouknout. |
jestli 2012 tak ten osudnej den si budu dělat co budu chtít aspoň si ten život trochu užít když mám umřít tak mladej ) |
Avgp: Když se zničí elektrárny, tak se rozpoutá válka=P a stejnak půjdem pod kytky. Já nehcí zemřít 2012, budu tak mladý=´( béé . Nevěřím tomu, Mayové jsou sice borci, ale né dobři počtáři, asi je nebavilo psát tak dlouhej kalendář, tak to zabodli u roku 2012 |
Já věřim tomu, že Země bude zničena hodně brzo, nevim jestli 2012, ale brzo. Podle mně přírodními živly, které způsobí hlad, to způsobí války, to způsobí odbouchnutí celé Země njakýma atomovkama apod. |
No dočetl jsem se tu hodně věcí.Stejně Země tu nebude věčně jednou ji něco zničí. Jo a věřím že v roce 2012 bude konec světa.A sem na to připraven. Je tu mnho problémů které ničí Zemi. Jestli někdo chce zastavit ničení Země tak zničte všechny ty elektrárny atd. Stejně kdy by jsme nezdechly v roce 2012 tak někdy jindy kvůli globálnímu oteplování Tak to je vše. |
Dobře, ten mayský kalendář pouštím z hlavy. Je pravada, že tohle jsem si neuvědomil. ALE! Vezměte si El Nino. Je čím dál častěji a zničil už několik starých civilizací. Je vcelku velká šance, že bude za nějakou dobu pořád. To způsobí, že amazonský prales úplně vymizí a globální oteplování bude ještě větší (a to je co říct). Pak se země oteplí tak, že život nebude možný! |
Tak jsem se dočetla něco, co jsem nevěděla... a vy očividně také ne =)) "21.12.2012 obecného kalendáře končí mayský kalendář, "restartuje se" a začíná opět znova. V principu to, co my děláme každý rok. Nikde v mayských záznamech není nic o apokalypse, obrození či znovuzrození. To je až evropská romantika 20. století (objevilo se to po roce 1950), popř. součást tzv. New Age filozofie/víry." |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4307 sekund |