všechny prci prci,RRRrrrr,miliónový závod,transformers 2,drž hubu,southpark: peklo na zemi, krvavý diamant a obchodník se smrtí sou upe super,pak rychle a zběsile,komedie s Jackie Chanem,step up,scary movies,velkej biják,děsnej biják,titan A.E. -fakt super animák =),taxi taxi,300 bitva u thermopyl,tohle je Sparta ! (parodie na 300),a zatim mě nic dál nenapadá D |
Hmm zapomněl jsem si ještě pár napsat. táákže: Transformers 2(1sem zatím neviděl XD),saw(jen kěterý),Hele vole kde mám káru?!,částečně i země mrtvých ujde..,Flaber(hóódně stará komedie,možná ji ale neznáte,je to o profesorovi kterej vytvoří tkovou zelenou hmotu která se dokáže naklonovat a je inteligentí no a on jí začne říkat Flaber[Flabr].Flaber skáče,vede elektrický proud atd. dál už si to nepamatuju =)),Talisman(prostě všechny filmy s Jackie Chanem sou best! =)),Křižovatka Smrti,Rychle a zběsile a nesmí chybět:Káčer Donáld. |
tak ja mam radsi komedie tak ja davam zahulíme uvidíme1,2 to je fakt uchylarna a taky je dobrej ten lets dance 2 a jeste jich amm dost ale to uz nebudu vypisovat |
Nejlepší filmy - prvních několik v žebříčku:
1.-2.) Údolí včel, Sedmá pečeť 3.) LOTR:ROTK 4. - X.) Ivanhoe, Auta, Meet the Feebles, Transformers Asi tak ale je samozřejmě spousta dalších filmů, které se nějak zapsaly do mého podvědomí více než jiné, mmj.: Sloní muž, Adelheid, Velký flám, Gladiátor, Hon na ponorku, Monty Python a Svatý Grál, Šepoty a výkřiky, Království nebesské, S čerty nejsou žerty, Třetí princ, Princ a Večernice, Zapomenuté stříbro, Vzbuďte se vojáci, Život je krásný
Dalo by se to rozdělit i na nejoblíbenější dle žánru, ale to už by asi nikoho stejně nezajímalo |
muj je best resident evil 3 2 je kravina modry blesk scary movie 4 |
Elektro,souhlas Scary Movie jsou dobrý ale lepší je Ace Ventura 2 |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4462 sekund |