o sobě něco xD ne, tak já už jsem psal: jsem Lukáš, je mi 12, bydlim v králové hradeckym kraji, sem na základce a vůbec, nic zajímavýho na mě není xD |
Ja se jmenuji Daniel Böhm a původně jsem Němec.Chodím do 4.tř a stejně jako FrenFajn tvrdnu na základce |
Já jsem Stáňa je mi 10 a pořád ještě tvrdnu na základce. |
xD Díky (Mám strašně rád slovo mazec, připadá mi hrozně legrační xD) |
Já bych to tady nechal... A ještě mám 3členou kapelu. Zatim nemáme čím nahrávat a měli jsme jeden koncert na Akademii Gymnázia Omská v Praze. Já jsem v kapele jako kytarista, bubeník, jeden ze zpěváků a pomocný klávesista. Na tom našem koncertu jsme hráli jen na akustické kytary a klavír, protože tolik věcí najednou by nešlo. xD Moje hlavní funkce je kytarista a zpěvák. Ale protože se mi moc nelíbí styl co hrajeme a taky že to je česky (xD), tak chci taky "vydat" (prostě dát na stránky volně ke stažení) album, kde budu jenom já a nahraju postupně všechny nástroje. Ale naší kapele chybí baskytarista... Jinak tady jsou naše kapelní stránky: http://metronomkapela.webnode.cz/ |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2774 sekund |