No,tak už je stop?? Hádejte jméno: Nápovědy: 1:V jméně má A. 2:Má svátek 24.12. =)) Kdo to ví? =)) Ravennka:Tohle téma můžeš dát do magazínu |
jo, ta možnost zkusit tři hledání pokaždé s jinou severskou zemí mě nenapadly |
ono stačilo zadat "švédský režisér zemřel nejslavnější film šachy" a hnedle první odkaz se dá označit za "bingo!" |
Já jsem hledal jinak, hledal jsem filmy o šachu ... jinak švédských režisérů umírá spousta a šachy jistě nebyly jeho jediným motivem. Umění vyhledat něco vyhledávačem spočívá ve správné volbě klíčových slov a já si nepřipadám, jako že jsem v tom nějak zvlášť dobrý ... ale nakonec jsem našel |
a pak že to bylo těžké vygooglit
jsem to včera schválně zkoušela a i kdyby někdo snad nevěděl, co je to severská země, tak i na 3 googlení se to dalo vypátrat... A jak tak koukám, tak už na 1 googlení, pokud bys trefil, že je režisér Švéd =)) |
tak jsem to schválně zkusil vygooglit, ale zas tak snadné mi to nepřišlo, když jsem nevěděl jméno režiséra ani filmu http://www.imdb.com/title/tt0050976/ |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2816 sekund |