Ehh.. To nebyla Ravennky .
Co já vím řídil jí for-get. ´
Mmjn.. Ano tam to je systém.
Můžete hrát jakoby na chatu tzv. Rychlá hra Nebo jeskyni . To jsou hry na dýl. ![]() |
Ano, moderní dobu, u nás. A co tu chceš dělat, státní převrat? Vždyť to zas nikdo neví, co s tím. Byla tu Ravennčina povídka, kde lidi chodili do školy, občas někdo dostal přes držku, ale jinak celkem poklidná. |
Fire> Asi někdy prozkoumám Vypadá to zajímavě ... A zdá se, že to tam už je systém, tady jen fórum. rara> Výběr doby je složitý v tom, že jsme v té době nežili. Pokud tu dobu neznáme ani z knih a filmů, neumíme vytvořit rozumný příběh postav. Divokým západem jsem zjevně asi nenadchl |
Lidi co to oživit? Byla to pěkná hra ale nikdo se k ní nepřihlásil, a myslím že je to škoda! Tak můžeme si vybrat: Středověk, Napoleonovi války (nevim jak jiak to nazvat ), moderní doba Každý si napíše svojí postavu, a podle toho, jak se vybere doba, se bude odvíjet prostředí. OK? |
Ravennka> Už toto prostředí mi dalo celkem zabrat A když vezmu, že i tvoje povídka už dává trošku víc hráčům mantinely, tak už by to nebyl až takový rozdíl. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4981 sekund |