TAk jsem tě nepotkal no Nargar už byl značně unavený, cesta k šerifovi byladlouhá, al enakonec tam došli, popovídali si se šerifem a pak šli spátky na venkov, cestou si koupili nějak jídlo a NArgar se s Jamesem rozloučil, jak šel domů, začal být velký vítr, tak se schoval do takové chatky a tam počkal. |
kůň dokázal vozit věci i na hřbetu, ale vůz, proč ne, může být Adams poděkoval, "Vždy budu tvým dlužníkem." Když Saiga schovával koně do stodoly, ozval se v dálce opět dusot kopyt. Farmář schoval pušku a dal si za opasek na záda dýku, ať je po ruce a není moc vidět. Řekl Saigovi: "Schovej se tady za kadibudku do křoví a až řeknu "odmítám", začni střílet, snad budou dost překvapení." |
pardon za dva příspěvky najednou, ale napsal jsem stejně jako Vlasec Saiga se pousmál a řekl že s radostí..."Staří přátelé si přece mají pomáhat nebo ne?" dořekl a zeptal se jestli by si mohl někam dát svůj vůz a koně ve kterém vozí své zboží a vyndal z něj pušku.Za opaskem se mu houpaly dvě pistole a vzadu pod pláštěm ještě jeden nůž. Byl dobře připraven. |
Viděl v tom chlapíkovi spíše nějakého tuláka než nějakého banditu a tak nic neříkal. |
Máš na koni dva svázané a zraněné bandity ... měl bys je zavést k šerifovi, než vykrvácí, měli by dostat pořádné ošetření ...
A vzhledem k tomu, že jsi je potkal cestou z města k farmáři Adamsovi, tak neuvidíš náhodou u jednoho statku, že se tam farmář Adams s někým baví
Tvoje odpovědi jdou tak rychle, jako bys ani nepřemýšlel a rovnou psal ... a já věřím, že jsi schopný přemýšlet, prostě si to pořádně přečti, chvilku přemýšlej a pak teprve něco napiš
Saiga, farmář Adams (omlouvám se za zdržení) Farmář nejdřív uvažoval, nakolik může Saigovi věřit, ale co ho znal, neměl s ním nikdy problémy a s těmi bandity bude potřebovat pomoc. A už ho jednou viděl zacházet s těmi kolty a umí to znamenitě. "Před pár dny přijeli tři banditi a říkali, že mám prodat pozemek. Cenu navrhli sami a za tak málo bych si mohl koupit tak leda pár čtverečních metrů na hrob. Ostře jsem odmítl, ale oni se jen zasmáli a než odjeli, vypadali hodně výhružně a řekli, že si to ještě rozmyslím a že se přijdou za pár dní zeptat zase. Když jsi přijížděl, myslel jsem, že jsou to oni. Normálně bych takhle neprosil, ale můžeš mi s nimi pomoct?" |
" Achjo, škoda ucha, ale ještě na jněj slyšim, bubínek je až ve vnitř, ok, jdem. " Vzal jsem si kus látky od banditů a dal si ho na ucho, ale u jednoho statku jsem uviděl dva chlapy jak se baví, poznal Adamsna ale toho druhého ne, ale byl mu povědomí. " Čekej na mě" A šel jsem k Adamsnovi. |
Nargar, James, dva omráčení bandité Pak si Nargar všiml, že mu teče krev a jen co trochu vyprchal adrenalin, ucítil ostrou bolest. Bandita mu ustřelil kus ucha, Nargar měl víc štěstí než rozumu, ale přežil. James zavrtěl hlavou a řekl: "S takovou tě jednou oddělají. A co s těmi bandity? Já vím, jsem silný, ale ne až tak moc. Dva chlapy neunesu. Navíc s takovou za chvilku vykrvácejí a ani se jim nedostane pořádného soudu a oprátky." Svižně nožem uřízl kousek látky z oblečení banditů a pořádně jim stáhl nohu nad zraněním, ať tolik nekrvácí, pak ucpal ránu. Hodil dva bandity přes koně navzdory Nargarovým protestům a řekl: "Jdeme zpátky do města." |
Dobře dobře, nový
Přijel jsem na kopec, ale tam mě přepadli lupiči " Peníze nebo život!!" Nargarale byl vycvičený, vykoplkolty lupičům z ruky,rychle si vzal 2 kolty od lupíšů a střelil je do nohy, oni klekli, to byla šance je svázat, než se probrali, přilítlo jim jedno pěstí do hlavy, omdleli. Nargar je přitáhl k sobě, vážili jak dva silní koně,svázal je lasema hodil je Jamesovi " Jamesi, vem je prosim" vzla jsme si od nich kolty, dal je dopytle se zbraněmi |
banditi jen tak neodjíždí, oloupí, s trochou štěstí nezabijí a jen omráčí nebo svážou a pak teprve odjedou ... viděl jsi nějaký western? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4439 sekund |