Zapomenuté heslo

Povídka pro více hráčů

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
25.
rara01 [profi hráč]
10:02 | 15.července 2009
TAk jsem tě nepotkal no

Nargar už byl značně unavený, cesta k šerifovi byladlouhá, al enakonec tam došli, popovídali si se šerifem a pak šli spátky na venkov, cestou si koupili nějak jídlo a NArgar se s Jamesem rozloučil, jak šel domů, začal být velký vítr, tak se schoval do takové chatky a tam počkal.
24.
Vlasec [VIP člen]
12:07 | 14.července 2009
kůň dokázal vozit věci i na hřbetu, ale vůz, proč ne, může být

Adams poděkoval, "Vždy budu tvým dlužníkem." Když Saiga schovával koně do stodoly, ozval se v dálce opět dusot kopyt. Farmář schoval pušku a dal si za opasek na záda dýku, ať je po ruce a není moc vidět. Řekl Saigovi: "Schovej se tady za kadibudku do křoví a až řeknu "odmítám", začni střílet, snad budou dost překvapení."
23.
11:31 | 14.července 2009
pardon za dva příspěvky najednou, ale napsal jsem stejně jako Vlasec
Saiga se pousmál a řekl že s radostí..."Staří přátelé si přece mají pomáhat nebo ne?" dořekl a zeptal se jestli by si mohl někam dát svůj vůz a koně ve kterém vozí své zboží a vyndal z něj pušku.Za opaskem se mu houpaly dvě pistole a vzadu pod pláštěm ještě jeden nůž. Byl dobře připraven.
22.
11:26 | 14.července 2009
Saiga si všiml jak k nim jde nějaký chlapík, zrovna zahřmělo a začínalo poprchávat. Poznal že ho právě někdo střelil do ucha.
Viděl v tom chlapíkovi spíše nějakého tuláka než nějakého banditu a tak nic neříkal.
21.
Vlasec [VIP člen]
11:18 | 14.července 2009
Máš na koni dva svázané a zraněné bandity ... měl bys je zavést k šerifovi, než vykrvácí, měli by dostat pořádné ošetření ...
A vzhledem k tomu, že jsi je potkal cestou z města k farmáři Adamsovi, tak neuvidíš náhodou u jednoho statku, že se tam farmář Adams s někým baví

Tvoje odpovědi jdou tak rychle, jako bys ani nepřemýšlel a rovnou psal ... a já věřím, že jsi schopný přemýšlet, prostě si to pořádně přečti, chvilku přemýšlej a pak teprve něco napiš

Saiga, farmář Adams (omlouvám se za zdržení)
Farmář nejdřív uvažoval, nakolik může Saigovi věřit, ale co ho znal, neměl s ním nikdy problémy a s těmi bandity bude potřebovat pomoc. A už ho jednou viděl zacházet s těmi kolty a umí to znamenitě.

"Před pár dny přijeli tři banditi a říkali, že mám prodat pozemek. Cenu navrhli sami a za tak málo bych si mohl koupit tak leda pár čtverečních metrů na hrob. Ostře jsem odmítl, ale oni se jen zasmáli a než odjeli, vypadali hodně výhružně a řekli, že si to ještě rozmyslím a že se přijdou za pár dní zeptat zase. Když jsi přijížděl, myslel jsem, že jsou to oni. Normálně bych takhle neprosil, ale můžeš mi s nimi pomoct?"
20.
rara01 [profi hráč]
10:32 | 14.července 2009
" Achjo, škoda ucha, ale ještě na jněj slyšim, bubínek je až ve vnitř, ok, jdem. " Vzal jsem si kus látky od banditů a dal si ho na ucho, ale u jednoho statku jsem uviděl dva chlapy jak se baví, poznal Adamsna ale toho druhého ne, ale byl mu povědomí. " Čekej na mě" A šel jsem k Adamsnovi.
19.
Vlasec [VIP člen]
10:29 | 14.července 2009
Nargar, James, dva omráčení bandité
Pak si Nargar všiml, že mu teče krev a jen co trochu vyprchal adrenalin, ucítil ostrou bolest. Bandita mu ustřelil kus ucha, Nargar měl víc štěstí než rozumu, ale přežil.

James zavrtěl hlavou a řekl: "S takovou tě jednou oddělají. A co s těmi bandity? Já vím, jsem silný, ale ne až tak moc. Dva chlapy neunesu. Navíc s takovou za chvilku vykrvácejí a ani se jim nedostane pořádného soudu a oprátky." Svižně nožem uřízl kousek látky z oblečení banditů a pořádně jim stáhl nohu nad zraněním, ať tolik nekrvácí, pak ucpal ránu. Hodil dva bandity přes koně navzdory Nargarovým protestům a řekl: "Jdeme zpátky do města."
18.
rara01 [profi hráč]
9:14 | 14.července 2009
Dobře dobře, nový

Přijel jsem na kopec, ale tam mě přepadli lupiči " Peníze nebo život!!" Nargarale byl vycvičený, vykoplkolty lupičům z ruky,rychle si vzal 2 kolty od lupíšů a střelil je do nohy, oni klekli, to byla šance je svázat, než se probrali, přilítlo jim jedno pěstí do hlavy, omdleli. Nargar je přitáhl k sobě, vážili jak dva silní koně,svázal je lasema hodil je Jamesovi " Jamesi, vem je prosim" vzla jsme si od nich kolty, dal je dopytle se zbraněmi a jel jsme za Jamesem.
17.
Vlasec [VIP člen]
22:46 | 13.července 2009
banditi jen tak neodjíždí, oloupí, s trochou štěstí nezabijí a jen omráčí nebo svážou a pak teprve odjedou ... viděl jsi nějaký western?
16.
rara01 [profi hráč]
22:02 | 13.července 2009
Já myslel že odjeli
Zobrazeno 41-50 z 65 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
7
Profily
9
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Srpen 2026
PoÚtStČtSoNe
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.6457 sekund