Zapomenuté heslo

Povídka pro více hráčů

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
45.
rara01 [profi hráč]
13:48 | 17.července 2009
Kdo vůbec hraje za Jamese?

"No, nedávno jsem ho viděl když jsme odvezli dva lupiče k šerifovi, ale nevím kde má domov, to nevím. A za jak dlouho přijedou?"
44.
Vlasec [VIP člen]
13:06 | 17.července 2009
Adams, žádný Adamson, Adanson, Adamsn ...

Adams se šel s Nargarem podívat na jeho zbraně. "No, pokud nastražíte nějakou šikovnou léčku a bude to vypadat, že je nás tady víc, tak snad zdrhnou a už se tu neukážou. S takovým arzenálem se toho dá hodně vymyslet. Jen to musíme vymyslet tak, aby nepřelstili oni nás."

Pak uvažoval, že pasti by spíše nastražil nějaký lovec, třeba James to uměl hezky. Taková puška na dálku spustitelná lankem, nebo položená jako past dokáže udělat své. "Nevíte někdo, kde je Jamesovi konec? Jeho pomoc by se mohla hodit."
43.
rara01 [profi hráč]
11:43 | 17.července 2009
Nargar si sedl a poslouchal Adamsna, pak řekl " No, jestli chceš chránit farmu, klidně ti pomůžu, mám tady mnoho zbraní u koně a ten je tady no, a pak tady mám 3 kolty, jestli chceš pomoct, pomůžu ti .
42.
16:37 | 16.července 2009
Když Nargar vstoupil do místnosti Saiga se zvedl a pozdravil ho.
Poté si zase sedl a dojídal.(eště furt )
41.
Vlasec [VIP člen]
16:35 | 16.července 2009
do pytle, já jsem si myslel, že už jsem to odeslal a nějak se asi nestalo ...

Farmář Adams otevřel dveře a uviděl Nargara se zafáčovanou hlavou. Odpustil si poznámku, co zase dělal a raději ho pozval k jídlu a zasvětil ho do problému s bandity. "Takže buďto si zachráním holý život, když jim to prodám, nebo budu riskovat život, abych zachránil farmu. Hnusná situace, co?"
40.
16:26 | 16.července 2009
napiš pokračování Vlasec pls
39.
Vlasec [VIP člen]
10:44 | 16.července 2009
rara01> no moment, slunce mohlo vycházet leda zpoza mraku, když máme něco po poledni u toho chlapíka jsi jen přečkal bouřku a přes noc jsi asi necestoval?
něco napíšu až za chvilku ...
38.
8:10 | 16.července 2009
Saiga ještě nedojedl a už někdo klepe na dveře.Podíval se z okna."Je to nějaký muž.Ale nevypadá že by jich tam mohlo být víc."
Sedl si a dojídal svou porci.
37.
rara01 [profi hráč]
8:02 | 16.července 2009
Nargar už projížděl kopcem, kterým bylo vidět na Adamsnovej statek "Ach, zase se potkáme, starý příteli" A jel jsem k jeho statku, když jse tam dojel, musel jsem zavřít oči kvůli paprskům slunce, které akorát vycházelo, šel jsem k vratům a zaklepal jsem.
36.
Vlasec [VIP člen]
2:34 | 16.července 2009
for-get> na to, že je teprve něco krátce po poledni, to jsi zařezal celkem brzo ... mimoto, že nečekáš, že by se tvůj příběh nějak vyvíjel, to není součást povídky
SIIaDoWz> super, sice bych čekal pozornější obhlídku, když tam budeš možná celkem brzo bojovat a řeč k farmáři mohla být psána jako přímá řeč, ale jinak se mi to už líbí, už ses hezky chytl

Farmář Adams poděkoval Saigovi a řekl: "Pokud zůstaneš, budu rád. Taky bychom ale měli vymyslet, jak se bránit, přece jen budou asi v přesile a kdyby nás ještě k tomu překvapili, tak nemáme šanci." Podal misku s jídlem Saigovi, popřál dobrou chuť a začal pojídat svou porci oběda.
Zobrazeno 21-30 z 65 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
3
Profily
3
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Září 2026
PoÚtStČtSoNe
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.6147 sekund