Zapomenuté heslo

Pivot

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
17.
Mhaja [VIP člen]
17:01 | 24.září 2009
Ja to mam uz davno a poznam tu stranku super programik a lahky je sice free ale da sa zakupit aj plna verzia.Ak by ste niecomu nechapali tu je Návod na používání programu pivot:

Když spustíme program pivot a dáme "Options" a zvětšíme si velikost pracovní plochy podle toho jak nám vyhovuje. Kdo chce mít v animaci pozadí dá "File" a tam vybere "Load Background" a vybereme si libovolný obrázek.Když bychom si chtěli dát do animace nějakou figurku, tak dáme "File" a dále "Load Figure" Type a otevřeme libovolnou figurku (věc). S figurkami (věcmi) pohybujeme tak, že když držíme oranžovou tečku tak můžeme pohybovat celou figurkou a červené tečky pohybují jednotlivými částmi figurky (věci).Když jsme udělaly tohle všechno tak pohybujeme figurkou a pokaždé když hneme o malý kousíček tak dáme "Next Frame" takhle pokračujeme dále. U pivot 3 Beta si můžeme vložit obrázek s kterým můžem při animaci pohybovat (sprite) dáme si "File" po té "Load Sprite" a vybereme obrázek který chceme do animace vložit. Pokud chceme uložit vytvořenou animaci dáme "File" dále "Save Animation" a vybereme kam se má animace uložit. A poku si chceme vytvořit svoji vlastní figurku (věc) tak dáme "Edit" a postupně z čar a koleček vytvoříme libovolnou věc. Nahoře v "Options" si vybereme "Edit mode", když je vybraný můžeme libovolně prodlužovat a zkracovat čáry a zmenšovat a zvětšovat kolečka.V "Option" je ještě políčko "Undo...." které vrátí poslední provedenou akci.Pokud chceme do editoru načíst figurku (věc) dáme "Open" a vybereme si libovolnou figurku (věc) a pokud si chceme svoji figurku (věc) uložil dáme "Save As", pokud ji chceme rovnou vložit do animace dáme "Add To Animation".

Inak ho najdete aj na www.pivot.ic.cz
A odporucam stiahnut si don aj niake veci:zbrane,auta a tak.
A tak isto aj sprite sprite je obycajny obrazok v gife date nahrat obrazok a je to.Radim stiahnut cestinu alebo slovencinu je to lespie i ked v EN to niehe take tazke
16.
16:22 | 13.září 2009
Já to mám.Včera jsem si to stáhnul.
15.
12:09 | 29.července 2009
no jako já si vytvářím animace ktere sou jako fakt docela pěkné akorat ty věci mám obří no ale dík
14.
12:03 | 29.července 2009
stáhl sis česky nebo Anglicky když klikneš na tu pistoli tak by si měl mít vlevo v takovym sloupci takové číslo 100 a tak si to dej třeba na 50 nebo jak chceš je to opravdu lehké =) jinak si z tim chvíli pohraj pak na všechno příjdeš
13.
11:52 | 29.července 2009
jak dělate že když si stáhnete třeba pistoli že ji máte přesně do ruky ja to mam vzdycky pres celou obrazovku
12.
19:24 | 28.července 2009
www.pivot.ic.cz > Vaše animace > Ninja(to je moje jedna ze starých Animací)
11.
19:13 | 28.července 2009
s Pivotem je prdel a je to strašně easy s kámošem sme udělali Pivot Pčko na známejch místech....strašná prdeeeeeeeeeeeeeeeel
10.
13:40 | 21.července 2009
dnes je to přesně 365 dní od oběvení Pivotu(samozřejmě mého )
9.
20:37 | 20.července 2009
mě ty všechny stáhnutý věci zabíraj 5GB
8.
19:24 | 20.července 2009
jo asi je,už to zkouším,je to boží fakt!!
Zobrazeno 61-70 z 77 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
7
Profily
9
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Červenec 2026
PoÚtStČtSoNe
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.2767 sekund