Já když mám pivot tak tam mám jenom nějakýho týpka.. pošlete mi odkaz třeba na to abych tam něco dal? (míč, meč.. pistol) a poradíte mi jak to tam pak dát? |
A tak nemůžeš udělat něco teď? Podívat se na pár tutoriálů na YT.com ? třeba když padá míč. Rozhodně nedopadne a nic jinýho neudělá. |
Njn.... je to tková blbůstka co sem udělal asi +-3 dny po tom co sem stáhl pivot d |
Myslim, že bys měl víc cvičit. Já už si teĎ některý věci vyrábim sám. |
j sry XD zapomněl procházím animace a nějak si mi to dostalo pod ruku tady je pravej link : http://img209.imageshack.us/i/skaatefal.gif/ moc sry XD |
Daxter: LOL! Nemůžeš otevřít obrázek ve Firefoxu a hodit sem odkaz třeba z céčka! To musíš nahrát třeba na Imageshack.com |
Fire> moc cool,já jsem udělal animaci boje asi s +250framama,ale zapomněl sem to uložit xD tak aspoň pošlu odkaz na blbůstku co sem dělal cca 10minut,dělal sem to dávno takže to není celkem vychytaný(např ta chůze na konci xD) file:///C:/Users/Daniel/Desktop/Skaate%20Fal.gif |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5041 sekund |