já jsem nic nemazala... Suzuzi> teď, ale co bylo minulý týden...?! Jakub> mazat si to nemusel, nic na mém postoji to taky nemění Fir36e> kdyby k vám ta voda přišla, tak uvidíš, že to žádná taková sranda, kterou si z toho tak děláš, není... |
nebo v Jižních Čechách to je taky blbý doufejme že to všichni z SG přežijeme |
Ale,chádci jsou na tý severní Moravě,ale my s tím nic neuděláme.. |
1)Máte v domě,nebo na zahradě vodu??
Ne, tedy ne tady v Budějicích, na chatě v Křemži nám to nehezky zatopilo zahradu a dost poškodilo rozestavěný barák =(. 2)Bydlíte v Jihočeském kraji? Ano bydlím , přímo v ČB.
3)Zažili jste někdy povodeň? Ano, myslím že asi 2x, bydlím sice v paneláku, ale bohužel zrovna v přízemí, ten panelák je asi 10 m (včetně silnice) od řeky, která by za normálních okolností byla o 6 metrů níže. První povodeň jen namočila podlahu, druhá nás zasáhla dost, byl tu všude v bytě metr vody a víc. 4)Je okolo vašeho domova nějajaký zuřivý rybník(řeka?) Ano, jak už jsem řekla, asi 10 m odsud. Je to asi takto : panelák - trávník - silnice - trávník - chodník - řeka. Letos se tu dělalo protipovodňové opatření, ale ani to nestihli dokončit. 5)Bojíte se povodní?? No vzhledem k mým vlastním zkušenostem dejme tomu že i ano =(. Rozhodně si nemyslím nic špatného o severní Moravě nebo tak, ale tady v jižních Čechách je to horší!! Každý den moje máma pozoruje na internetu, kde jsou ty povodně a jaký je tam stupeň a na Moravě jsou to 2-3 místa, za to zady v jižních Čechách je to kolem 15 míst !!! A jsou to taky 3.stupně.. Koukněte na tuhle stránku: http://hydro.chmi.cz/hpps/ |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3962 sekund |