Strašně mně štve když na mě někdo řve, nebo ze mě dělá debila! To mam chuť vzít 1. ostrý předmět a..! Další nám řekne zda-li hraje nějakou hru v multiplayeru (Jako například CoD atd..) a jakou! |
Na koncert Lucie Bílé nebo na Chinaski. Další napíše jaký je jeho oblíbený spisovatel. |
Jsme šli ven se psem a jako obvykle jsme šli do parku a tam byli nějací chlapi a hráli tenis a nás nenapadlo nic jiného než si tam sednout na lavičku a tleskat jim a řvali jsme tam a potom jsme chvilu netleskali a tam dal zrovna jeden chlap dobrej a on na nás "Tak tleskáme ne? " jsme se tam furt tlemili a když jsme odcházeli tak jsem na ně zařvala "Byli jste dobrý, jdem za lepšíma" nám tam mávali xD jsme vypadali jak blbci
další napíše na jaký koncert by chtěl jet. |
Teď asi 40 min. Další napíše jaká je jeho oblíbená knížka. (Moje Jen krátká návštěva potěší. Je to od Lucie Bílé a je to o jejím životě a právě teď čtu o svatbě s Noidem.) |
Takže ta kiha se jmenovala děsivá literatůra (bylo to o Řecku o bozích atd....) Další napí še popravdě jak dlouho je na PC?? |
Lol, Mixter.. Odznova! ) Další nám řekne jeho nejoblíbenější web (výjma SG.cz, nemusí to být herní) |
áá..ani jsem si nečetl o čem to je ale soudě podle názvu... tak to se omlouvám..a děkuju.napíšu mu. |
Mám otázku..chci si změnit kontaktní e-mail ale nevím kde se to dělá a v "změnit údaje" e-mail změnit nejde..Poraďte pls. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5732 sekund |