Myslím, že jsi jeden z těch normálnějších profi hráčů tady, rozhodně patříš, alespoň podle mě, do té nejlepší 1/4 profi hráču (a doufám, že Ti to nestoupne do hlavy)... Myslím si, že když chceš, tak dokážeš bejt v pohodě, pokud zrovna nezlobíš Ravennku předbíháním v ději v jejím příběhu... taky si myslím, že jsi z Frýdku-Místku, stejně jako Vlasec a něco mi našeptává, že navíc prodáváš Kawu, ale můžu se plést, má věštecká koule nemá dobrý týden Další řekne, proč je pro něj důležité co si o něm ostatní myslí |
Nevím to musí říct ti co mě znají další řekne co si o mě myslí ![]() |
ne (předpokládám, že to byla otázka) další by šel na SG sraz, kdyby byl |
no sřejmě ani jedno první bylo vejce další nám poví vtip (vím že tu takové téma existuje ) |
kreslit,vařit,jezdit na motorce další nám poví jak dlouho mu trvalo než se stal VIP hmm...možná mě tak napadlo(díky tomu rallye) že bych mohl závodit na motorce BTW...já to ani jako vtip nebral co je špatného na ralyye =)) |
paintball!!! =)) další nám zodpoví zákeřnou otázku - co bylo dřív: slepice nebo kohout? |
musím, byť se mi nechce Fir36ovi oznámit, že topic "co musím a nechce se mi" zde existuje btw. za to se nestyď, mě taky baví vařit Ale objevil jsem to až když už jsem měl školu za sebou, i když na kuchaře bych asi nešel, já budu totiž závodit rallye... tohle není myšleno jako vtip, já to myslím vážně a to včetně te rallye... další nám prozradí co kromě počítače (a věcí s ním spojených) ho baví |
nebude te se mi smát??? jestli jo tak celkem mě baví Vařit a malovat =)) stydím se za to. ale chtěl bych být šéf kuchař další nám poví, co musí a nechce se mu |
protože by tu jinak byl hroznej bordel =)) další nám poví, jaké povolání by chtěl vykonávat =) (nehledě na nutné vědomosti, zkušenosti, ...) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4068 sekund |