Harryho dalsi at nam povi co chce =) xDD PS: danek dyztak posli SZ co ti nejdem ozna bych ti poradil |
protože mu je dobrý ale lineage 2 je taky dobrý MU sou questy 75 map hodne hracu zabava vylepsovani veci hodne levnych kamen ATD..ok ok lineage2 je mozna stejne dobra jako mu mozna lepsi ale mne bavi zatim vic mu protze nemuzu sehnat stranku s lineage2 a kdyz ji najdu tak ji jako na potvoru nemuzu nainstalovat dalsi rekne koho nenavidi z harryho pottera |
20:00:32 - 15.11.2008 presne datum registrace myslim ze dokoncei prselo.... dalsi (tudis daniel) mi rkne pro je Mu online lepsi nez L2 xDD |
- 413. komentar Dopneni - Lineage II je celosvetova dobre uznavana MMORPG hra ve ktere muzete hrat za 6 ruznych ras a 36 rusnych classu ... (kazna rasa ma pouze sve classy a od levelu 75 muzete mit Sub-class od jine rasy) postavy se zdokonaluji jak levelama tak i prestupovymy Questy ktery se dokoncuji v levelech 20...40.. a 76... maximalni level v nejnovejsim Partu je 85... hra ma doby EXP, Buff System a Perfektni PK system ve hre je spousta ruznych prisel, Bossu, Grad Bossu, hodne mest, Catacomb, mecropoli, par tajnychlokalit a hooodne Questy rozdelenych podle levelu nekdy podle rasy...pokud si chcete zahrat na dobrem LR serveru bezte na ofik... v soucastne dobe sou nejlepsi servy I kdyz HR L2 Excavate a L2 Event Server RED vs. BLUE no snad to staci ... x) |
lineage 2 je moje 2 nej hra 1 je asi Mu online a 3 Wow a 4 Czechro pak ete par blbejch her jako 4story kdybych neznal sg tak bych hral na herna.biz dalsi rekne kd se zaregistroval |
hezkypo psano "dobrost" popise ? ok moje nej oblibenejsi hra je Lineage II (musim popisovat ?) dalsi nam povi co by delal kdyby neznal SG |
sakra zapomel sem otazku dalsi nam povi jestli ma stejni nazor na SG vs SH jako ja |
no to je snad jasny nie ? SG sou mnohem prehlednejsi a sou tu mnohem lepsi lidi na SH tam si lidi nadavaj jen pri psani komentaru u her |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2386 sekund |