mně nejvíc vaděj ty individua co mínusujou z nudy další řekne kam by chtěl cestovat ae asi nebude šance |
V podstatě se ten dotyčnej mohl rozepsat, takže ne "pravda nebo lež" ! Jinak díky =).. Metin 2 Další nám poví, jakou hru nemá rád (ať už na SG, tak jakoukoli). |
Jako tvůj? A trochu mi to připadá jako pravda nebo lež, jenom "líbí nebo nelíbí" Líbí Další nám poví, jaká je jeho nej hra. |
cca 11 měsíců.. Takže skoro rok Ten další řekne, jestli se mu líbí můj dosavadní avatar (staronovej x)) |
udělal xP Další řekne jak dlouho už tu je (vim že je to v informacích, ale nic mě nenapadá) |
Fuu.. kolikrát už to tu bylo?
Řeknu to takhle, většina lidí, co si já přidám na Skype dobrovolně, jsou mí oblíbenci.
A na ICQ, samozřejmě.
Další nám poví, kolikrát si změnil avatar. (zhruba) |
teď docela málo, ale v léte sem venku celý dny Další řekne kdo jsou jeho oblíbení lidé na SG |
Důvod jsem tu již někde psal, tak hledejte v chatu ;P xD. Další řekne, jak často chodí ven. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3619 sekund |