nejsem Další řekne jakou nejvyšší rychlostí, alespoň přibližně, se kdy pohyboval (samozřejmě není myšleno po svých) |
V smyslu pečiva, jistě, na snídani by se to moc šiklo Další poví co by chtěl za život zkusit... |
Poznámek tu mám mraky, hlavně co musím udělat, pak nějaké poznámky s kódy barev, potom tu mám pár hříšníků, které je potřeba extra hlídat a pak ještě pár poznámek k různé práci Další nám řekne, zda-li by si dal perníček =)) |
ano leoše mareše osobně BIdlim v berouně(rodne mesto) přijede k nám do školy a s tátou chodil do školy dalši nám poví jestli ma už poznámku |
Nevím, jestli úplně znám, ale v mé vesnici, kde bydlím má Lukáš Vaculík chalupu a jezdí tam a já ho už asi 3 zdravil a jednou se mě ptal na cestu ;D. Další zná někoho mediálně slavného? |
Čerstvej křupavej chleba s máslem =)) Další nám poví zda-li zná někoho mediálně slavného |
Kuřecí maso zapečené v sýru, s brambory *mňam* =). Další poví, co měl k večeři. |
Podle toho,jaké mám zájmy. Další řekne co měl k obědu. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2563 sekund |